Keystone logo

21 Maisteri Ohjelmat sisään Koulutuspolitiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Linjaukset
  • Koulutuspolitiikka
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (21)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Koulutuspolitiikka

Monet opiskelijat ovat suorittaneet maisterin tutkintoon kehittyvien taitojen kehittämiseksi ja syvällisen tietämyksen saamiseksi valitulla alallaan. Opiskelijoita voidaan vaatia täydennyskoulutuksen suorittamiseksi tai taustatutkimuksen tai edeltävän koulutuksen osoittamiseksi.

Mikä on Master in Education Policy? Tämän tutkinnon suorittaneiden opiskelijat voivat tutkia organisaation kehittämistä, tutkimusmenetelmiä ja koulutussuunnittelua eri painotuksilla, mukaan lukien, miten hallitus vaikuttaa koulutukseen, lisää opiskelijoiden mahdollisuuksia, erityisopetuksen kysymyksiä, monimuotoisuutta ja miten perhe ja yhteisö voidaan hyödyntää koulutuksen parantamiseksi. He voivat myös oppia toimintatapojen ja menettelytapojen analysoimiseen, toteuttamiseen ja arviointiin sekä tietojen hyödyntämiseen oppimisen parantamiseksi. Henkilöstöresursseja, kehittämis- ja johtamiskursseja voidaan myös käsitellä osana opetussuunnitelmaa. Luokat keskittyvät usein koulutukseen ja kehitykseen, koska ne liittyvät sukupuoleen, rotuun, uskontoon ja taloudellisiin eroihin.

Valmistuneet tyypillisesti oppivat edistyksellisiä suunnittelutaitoja ja kykyä toteuttaa pitkän aikavälin monimutkaisia ​​strategioita. Ne voivat myös oppia erinomaisia ​​kirjallisia ja verbaalisia viestintätaitoja ja saada kyky analysoida kriittisesti tärkeitä asioita, jotka vaikuttavat useisiin eri taustoihin osallistuville osapuolille.

Korkeakoulututkinnon kustannukset voivat vaihdella riippuen yliopistosta, sen sijainnista ja siitä, miten kurssit toimitetaan. Palkkioita voidaan maksaa eri ajanjaksojen mukaan riippuen siitä, onko opiskelija täyttänyt kokoluokan tai osa-aikataulun.

Koulutuspolitiikan maisterin tutkinto voi johtaa palkitsevaan uraan, joka vaikuttaa positiivisesti opiskelijoihin ja heidän koulutukseen. Valmistuneet voivat olla ohjelmajohtajia, institutionaalisia etenemisjohtajia tai oppimistehtäviä yksittäisissä kouluissa tai koulupiireissä. He voivat ottaa asemansa vanhempina analyytikoina, koulutusyhteyshenkilöinä tai itsenäisinä urakoitsijoina politiikan ajatuslaitoksille, alueellisille tai liittovaltion viranomaisille, julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksille tai yksityisille organisaatioille, jotka keskittyvät tekemään ero koulutuksessa.

Yksilöt, jotka ovat sitoutuneet antamaan erinomaisen ja tasapuolisen koulutuksen, voivat arvioida monia vaihtoehtoja korkeakoulututkintoihin paikallisissa oppilaitoksissa tai yliopistoissa verkossa monissa maissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.