Keystone logo

85 Maisteri Ohjelmat sisään Koulutustutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kasvatustiede
 • Koulutustutkimus
Opintoalat
 • Kasvatustiede (85)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Koulutustutkimus

  Ylempi korkeakoulututkinto johtuu jatko-opinnoista. Tällainen tutkintotodistus suorittaa tutkinnon suorittaneita asiantuntijoita tietyllä alalla ja saattaa heidät oikealle tielle kohti tohtorin tutkintoa.

  Mikä on Master in Education Research? Tämä tutkinto-ohjelma voi parantaa opiskelijoiden tutkimustaitoja, koska ne liittyvät koulutuksen teorioihin ja järjestelmiin. Opiskelijoiden pitäisi pystyä suorittamaan perusteellinen käsitys siitä, miten he voivat suorittaa ja analysoida omaa tutkimustaan ​​parantamalla koulutus- ja akateemisia ohjelmia. Tämän ohjelman sisältämät vaadittavat opintojaksot voivat sisältää klassisen teoreettisen teorian, inferitiivisten tilastojen, organisatorisen teorian, tiedonkeruun, parametrien arvioinnin ja arviointisuunnitelman.

  Koulututututututkinnon tulisi valmistaa tutkinnon suorittaneita työvoimasta. Kurssinsa avulla opiskelijat voivat parantaa analyyttisiä, viestintä- ja ryhmätyöskentelytaitojaan, jotka voivat auttaa heitä hankkimaan työtä tutkimusalueilla valmistumisen jälkeen.

  On monia tekijöitä, kuten onko opiskelija sitoutunut kokopäiväiseen aikatauluun, joka voi vaikuttaa ohjelman kustannuksiin. Paras tapa oppia ymmärtämään kustannuksia kokonaan on tavoittaa valitsemaansa kouluun lisätietoja.

  Korkeakoulututkinnon suorittaneiden tutkinnon suorittaneiden pitäisi pystyä löytämään työtä monilla eri aloilla ja organisaatioissa, kuten yliopistoissa, rahoituslaitoksissa, koulupiireissä, voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa tai muilla toimialoilla. He saattavat löytää oppimisjohtajia, kehittää uusia opetussuunnitelmia kouluille, jotka voivat seurata tai toimia neuvonantajina tai neuvonantajina ja jotka auttavat tutkimustulosten soveltamista todellisiin tilanteisiin. Muita mahdollisia uraa ovat muun muassa analyytikko, tutkimuskoordinaattori, koulutuspäällikkö, johtava tutkija ja mittausneuvonantaja.

  Verkko-opetuksen tutkimusohjelmat ovat saatavilla ympäri maailmaa. Nämä ohjelmat voivat olla erityisen houkuttelevia niille opiskelijoille, joilla on kokopäiväisiä työpaikkoja, jotka asuvat maaseudulla tai muuten eivät voi sitoutua perinteisiin koulujen aikatauluihin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.