Keystone logo

76 Maisteri Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Rikosoikeuden opinnot Kriminologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Rikosoikeuden opinnot
  • Kriminologia
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (76)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Rikosoikeuden opinnot Kriminologia

Monet opiskelijat haluavat saada urallaan erikoistunutta tietämystä, jonka maisterin tutkinto tarjoaa. Saatavana kaikille, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon, tämän tyyppinen ohjelma voi saada opiskelijoille monenlaisia ​​harjoittavia, korkeasti maksavia työpaikkoja.

Mikä on mestari kriminologiassa? Suunniteltu antamaan opiskelijoille kattavan käsityksen rikosoikeusjärjestelmästä, tällainen ohjelma kattaa erilaiset aiheet, kuten rikostuomioistuin ja rikollispsykologia. Opiskelija oppii tutkimaan tehokkaasti piilotettujen rikollisten taustojen paljastamista tai he voivat ottaa luokkia turvallisuudesta. Jokainen kurssi antaa opiskelijoille erikoistunutta tietoa rikollisuudesta, siitä, miten rikollinen ajattelee lain historiaa.

Kun on ilmoittautunut Master in Criminology -ohjelmaan, opiskelijat voivat kehittää erilaisia ​​kriittisiä taitoja, jotka voivat auttaa heitä sekä heidän urallaan että henkilökohtaisessa elämässään. Tutkimus- ja analyyttiset taidot voivat johtaa ylennyksiin ja jopa palkankorotuksiin, kun taas kriittiset ajattelutaidot voivat auttaa opiskelijoita töissä tai kotona.

Master-tutkintojen hinta vaihtelee koulujen välillä, koska jokaisella on omat opetusmaksunsa ja palkkionsa. Tekijät, kuten kuinka kauan ohjelma päätyy loppuun ja onko kursseja kampuksella tai verkossa, voivat myös vaikuttaa kustannuksiin.

Opiskelijat, jotka pitävät mestaria rikollisuudessa, voivat päästä käsiksi laajempiin kiinnostaviin työpaikkoihin kuin kuka tahansa, jolla on vain kandidaatin tutkinto. Tämäntyyppisellä taustalla olevat voivat päättää työskennellä lainvalvonnassa joko poliisiviranomaisena tai etsivänä, tai he voivat päättää toimia taustalla taustalla rikosteknisen tutkijan tai konsulttina. Jotkut voivat nauttia luennoitsijoista ja opettaa materiaalia tuleville opiskelijoille. Kriminologinen tausta voi myös saada opiskelijan työskennellä turvallisuudessa.

Koska yliopistot ymmärtävät, että monissa maisteriohjelmiin osallistuneissa opiskelijoissa on työpaikkoja ja perheitä koulutetaan, monet koulut ovat alkaneet tarjota online-luokkia, jotta opiskelijat saisivat lisää joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.