Keystone logo

128 Maisteri Ohjelmat sisään Kristinuskon tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Kristinuskon tutkimus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (128)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kristinuskon tutkimus

Monet peruskoulutuksessa tutkinnon haltijat haluavat palata korkeakoulutuksen jatkaa maisterin tutkinto, joka on kehittynyt koulutustaso myönnetty noin kahden tai kolmen vuoden intensiivisen tutkimuksen tietyn aihe.

Juuri mitä on Master Christian Studies? Tämä tiukka ohjelma tyypillisesti lähellä tarkastelu Raamatun ja sen eri opetuksia ja oppeja, kanssa tiiviisti usein annetaan aihe, kuten Vanhan testamentin, Uuden testamentin evankeliumit ja yleisen kristillisen teologian. Muita huomiota on usein annetaan viesteihin lukien eskatologia, Soteriologia, pyhitys ja Ekklesiologia. Monet ohjelmat keskittyvät myös evankeliointi, raamatullinen viestintä, Christian kulttuuriset näkökohdat sekä hengellisen elämän, joukossa niihin liittyvillä aloilla.

Monet valmistuneet Christian tutkimusten ohjelmien raportoi parempi työtyytyväisyys ja työmahdollisuuksien saamisen jälkeen kehittynyt aste.Useimmat korkeakoulut ja yliopistot vaativat myös maisterin tutkinnon, jotta opettaa Christian opintojaan korkeakouluissa.

Ei ole ennalta kustannuksia saamiseksi Master Christian Studies. Koska kurssi kustannukset vaihtelevat johtuen tekijöistä, kuten missä kurssi tarjotaan, opiskelijoiden pitäisi yhdistyä ilmoittautuminen toimiston jokaisessa koulussa he harkitsevat varten tarkkaa tietoa.

Monet uravaihtoehtoja olemassa niitä, jotka tosiasiallisesti ansaita maisterin tutkinnot Christian tutkimuksissa. Yhteinen urapolkuja ovat kuin papiston jäsen tai ministeriön johtaja, kun taas toiset mennä töihin voittoa tavoittelemattomat yhteisöt Christian siteitä tai vaikutteet. Monet valmistuneet mennä tekemään lähetystyötä eri yleisiä asetuksia, kun taas toiset mennä opettamaan Christian tutkimuksia erilaisissa ympäristöissä kuten lukioissa, korkeakouluissa tai uskonnollisten järjestöjen ja instituutioiden.

Meidän tietokanta on hyvä paikka aloittaa yhdistävät hallinnoijat monet online Christian tutkimusten tarjoamia ohjelmia kouluissa eri puolilla maailmaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.