Keystone logo

18 Maisteri Ohjelmat sisään Kuljetusala 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kuljetus ja Logistiikka
 • Logistiikka
 • Kuljetusala
Opintoalat
 • Kuljetus ja Logistiikka (18)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kuljetusala

  Nykypäivän työmarkkinoilla, maisterin tutkinnot ovat yleistymässä joidenkin lähtötason tehtävissä, onko sisällä yritys- tai sininen-kaulus työpaikkoja. Niille, jotka ovat suorittaneet opinnoissa, jatkaa maisteriohjelman voi osoittautua erittäin hyödyllistä Apukäynnistys heidän uuden uran tai edetä niiden nykyinen asema.

  &nbsp

  Master Shipping Management on eniten hyötyä henkilöille, jotka haluavat harjoittaa kärkisijoilla sisällä logistiikan ja merenkulun hallinta. On syvä keskittyminen teorioihin ja nykyisiä käytäntöjä toimitusketjun ja logistiikan hallinta, painottaen erityisesti kehittyneiden menettelyistä, analyysimenetelmiä ja tekniikoita. Suoritettuaan tämän ohjelman, valmistuneet olisi voitava laatia ja täytäntöönpanoa valvomaan keskeisiä strategioita ylläpitää tai parantaa tehokkuutta liikenteen prosessin.

  &nbsp

  Ensisijainen hyöty Master Shipping Management on mahdollisuus etenemistä.Ne, jotka saavat tämän maisterin tutkinnon voi harjoittaa ylemmän johdon tehtävissä yritysten kanssa tai niiden nykyinen työ. Johdon kanssa komponentti, yksilöillä on lisätty mahdollisuus jatkaa johtotehtävissä muun logistiikan ja kuljetuksen.

  &nbsp

  Ohjelman kustannukset voivat vaihdella riippuen muutamia eri tekijöitä. Sijainti koulun ja sen keskimääräiset kustannukset osallistumisprosentti punnitaan hinta, samoin kuin päätös opiskella kampuksella tai verkossa.

  &nbsp

  Kun painopiste tutkinnon ollessa meriliikenteen ohjaus-, useimmat ammattilaiset jatkaa työpaikkaa tällä alalla. Tutkinnon voi odottaa turvata tehtävissä ylemmän johdon tai keskijohdon ainakin. Ne, joilla yritystoimintaa henget voisi edes uskalla aloittaa oman varustamotoimintaa tai tullut merenkulun tai logistiikan konsulttina.

  &nbsp

  Niille, jotka haluavat edetä Merenkulun, Master Shipping Management voi osoittautua erittäin hyödyllistä. On tärkeää, että valitset paras ohjelma tarpeisiisi ja saatavuus. Onneksi on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista valita. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.