Keystone logo

38 Maisteri Ohjelmat sisään Kulttuurihistoria 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Historia
  • Kulttuurihistoria
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (38)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kulttuurihistoria

Opiskelijat, joilla on peruskoulutus, jotka haluavat jatkaa tietämystään, voivat halutessaan jatkaa maisterin tutkintoa. Tämä tarjoaa kehittynyttä ymmärrystä tietyllä alueella ja kestää yleensä 2-3 vuotta.

Mikä on kulttuurihistorian maisteri? Tämän tutkinnon suorittaminen osoittaa, että opiskelijalla on syvällinen käsitys monikulttuurisuudesta ja taiteen ja kulttuurin välisestä suhteesta koko historian ajan. Suurin osa ohjelmista sisältää kirjastomenetelmiä, museokäytäntöjä, taidehistorian ja kirjallisuuden kursseja sekä teoriaa ja tulkintaa. Opiskelijoilla on usein mahdollisuus valita valinnaisia ​​asioita tietyillä aloilla, kuten Länsi-historiassa, Kiinan ja Japanin taiteessa, valokuvauksen historiassa, arkkitehtuuriperustuksissa ja roomalaisen taiteen perustuksissa.

Opiskelijat, jotka suorittavat maisteriohjelman, yleensä oppivat motivoitua ja aloittavat hankkeita. Ne hyödyttävät myös kehittämällä tutkimus- ja analyysitaitoja, jotka auttavat tutkijan uran aikana.

Koulutuksen kustannukset ovat usein kiinnostuneiden opiskelijoiden huoli. Koska kustannukset voivat vaihdella valtavasti sijainnin, ohjelman keston ja erityisten opetussuunnitelmien mukaan, oppilaiden tulisi ottaa yhteyttä eri kouluihin selvittääkseen erityisiä opetusmaksuja ja muita maksuja.

Korkeakoulututkinnon suorittaneiden kulttuurihistoriassa työskentelevät voivat päättää työskennellä monissa erilaisissa uranäkymissä monissa eri ympäristöissä. Joitakin tyypillisiä työtehtäviä voivat olla museon kuraattori, taidehistorioitsija, tutkija, historian opettaja ja opas. Tutkinnon tutkinto on myös hyödyllinen niille, jotka haluavat harjoittaa uraa tutkimuksen, journalismin, opetussuunnitelmien kehittämisen, taiteen kritiikkiä, galleriohjausta, taidegalleriaa ja matkaa.

Kulttuurihistorian tutkinto voidaan saada paikalliselta laitokselta, kansainväliseltä koululta ja jopa verkosta. Käytä tietokantaa ja hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.