Keystone logo

285 Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Kulttuurintutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Kulttuurintutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (285)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Kulttuurintutkimus

Ottaen mestari tutkinto kurssi on usein tärkeä askel jalostamalla yhden 's ymmärrystä tai taitoa annetusta aiheesta. Opiskelijoiden pitäisi odottaa tiukkaa keskittyä tiettyyn aihealueeseen.

Mikä on Master kulttuurintutkimus? Kulttuuri, yleisesti ottaen, on joukko esineitä ja käytäntöjä, jotka muodostavat ihmisten välistä vuorovaikutusta ja viestintää. Koska tämä on suhteellisen laaja käsite, kulttuurintutkimus ohjelmat ovat yleensä on monia eri erikoisaloja. Mestarin tasolla, voisi odottaa, että heihin tutkimuksiin uraauurtava ajattelijoiden tärkeä taidemuodot erityisiä aikakausilta tai viljelmän tiettyjen taloudellisten teorioita. Nämä ohjelmat voi kestää opiskelijoiden missä tahansa kaksi kuusi vuotta aikaa loppuun, riippuen niiden aikataulut ja kursseista vaaditaan.

Kulttuuri on merkittävä taloudellinen tekijä, ja ymmärrystä se voisi tarjota etua tehtäessä eri liiketoiminta päätöksiä.Kurinalaisuutta ja tiedon viljeltiin mestari 's koulutusohjelmassa voisi myös antaa opiskelijoille perustan menestyksekkäälle harjoittamista tohtorintutkinto.

Master 's ohjelmat ovat yleensä edustavat merkittäviä investointeja sekä taloudellisesti että ajallisesti. Opiskelijoiden pitäisi varmistaa, että ne ovat kaikki viimeaikaiset tiedot ottamalla yhteyttä kouluun suoraan kysymyksiä opetusta.

Kulttuurintutkimus suorittaneelle ehkä ihanteellisia ehdokkaita eri tehtävissä mediayhtiöt. Marketing Manager, elokuvan tuotantoyhtiö voitaisiin mahdollisesti käyttää yksityiskohtaista tietoa elokuvan historiasta ja ymmärrystä nykyisen kulttuurin käytännön ennustaa kulutustottumuksia tietyn tuotteen ja suunnitella strategioita. Jatko voi halutessaan käyttää saamiaan tietoja yhdessä näistä ohjelmista edistää akateemista uraa, siirrytään jatko tutkimusohjelma kulttuurintutkimuksen.

Monet parhaista ohjelmista ovat aivan käden ulottuvilla.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.