Keystone logo

60 Maisteri Ohjelmat sisään Kulttuuriperinnön tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Kulttuurintutkimus
  • Kulttuuriperinnön tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (60)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kulttuuriperinnön tutkimus

Lisää ansaintapotentiaalia ja uramahdollisuuksia maisterin tutkinto. Nämä korkeakoulututkinnot voivat valmistaa sinut suorittamaan tohtorin tutkintoa tai työskentelemään uudella kentällä. Useimmat ohjelmat vaihtelevat yhdestä kahteen vuoteen.

Mikä on maisteri Heritage Studies? Ohjelmat tarjoavat syvällisen tutkimuksen maailmanperinnöistä sekä aineettomista että aineellisista. Opiskelualueet voivat vaihdella paikallisesta maailmasta ja keskittyä ensisijaisesti kulttuurisiin liikkeisiin, esineisiin, perinteisiin ja käytäntöihin. Opiskelija voi valita valittavansa saadakseen lisää asiantuntemusta tietyillä alueilla. Kurssityö voi sisältää monikulttuurisia, monikielisiä, multietnisiä ja monikansallisia ryhmiä. Saatu tieto voi auttaa oppilaita opettamaan erilaisia ​​kulttuurisia eroja ja analysoimaan kulttuurisia, poliittisia ja sosiaalisia toimia.

Koulutusohjelman opiskelijat voivat hioa monia hyödyllisiä taitoja. Julkinen puhe on taito, joka voi ulottua monien elämänalueiden välillä työstä vapaaehtoisuuteen ja yhteisön ulottuvuuteen. Akateeminen kirjoitus- ja tutkimusosaaminen voi auttaa opiskelijoita yliopistoissa ja yrityksissä.

Osallistumiskustannukset vaihtelevat oppilaitoksen, ohjelman pituuden ja muiden tekijöiden mukaan. Tutki muuttujia ennen oikean ohjelman päätöstä.

Suurin osa opiskelijoista, joilla on Master of Heritage Studies, vie perinteisen akateemisen reitin, joka keskittyy tutkimushankkeisiin, kuratointiin ja arkistointiin. Museot ja arkkitehtitoimistot voivat tarjota työmahdollisuuksia tutkinnon suorittaneille. Opiskelijat ovat myös hajautuneet perinteisten ja harjoitettujen työpaikkojen ulkopuolelle suhdetoimintajohtajina, lähetystoiminnan harjoittajina, markkinointianalyytikoina ja toimittajina. Opiskelija osaa hyödyntää saadun tietämystään ja kokemustaan ​​positiivista vaikutusta maailmaan ja siihen liittyvään globaaliin verkostoon tukemalla asian, politiikan ja tiedon levittämistä.

Opiskelija voi valita ulkomailla asumisen, paikallisen opiskelun tai jopa verkko-opiskelijan joustavuuden hyödyntämisen. Aloita prosessi etsiessasi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijylomake.