Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Journalismi Kuvajournalismi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Journalismi
  • Kuvajournalismi
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Journalismi Kuvajournalismi

Usein käytetään vastaanottamaan kehittynyttä osaamista ja taitoja tietyllä alalla, maisterin tutkinto täyttää opiskelijoiden korkeamman tason työpaikkoja kuin kandidaatin tutkinnot. Normaali aika kuluu loppuun opetussuunnitelman ja muut vaatimukset ovat peräisin eräästä kolmeen vuoteen, riippuen tietyn koulutuksen.

Mikä on Master Valokuvajournalismi? Master Valokuvajournalismi edellyttää kehittyneitä mediatutkimus jossa korostetaan valokuvauksen ja journalismin. Tarjoaa kehittyneitä kursseja visuaalisen kerronnan, ja raportointi ja kirjoittaa artikkeleita julkaistavaksi tällainen tutkinto oikeutettu opiskelijat työskentelemään eri viestinnän ja mediaan liittyviä kantoja. Intensiivinen keskittyy käytännön taitoja ammunta ja suunnitteluun valokuvaus hankkeita, sekä toimittamiseen ja julkaisemiseen kautta eri välineille.

Edut saada Master Valokuvajournalismi kuuluu laajapohjaista taito asettaa uusimpia käytäntöjä valokuvauksen ja ehkä nopeasti kasvava alue Digitaalisen median samoin. Opiskelija tulee kentän vahva halu välittää ajankohtaisiin tapahtumiin ja tehostavat viestintää taitoja valmistautua uran että palvella yleisöä pienissä yhteisöissä maailmanlaajuisesti.

Tekijöitä, jotka voivat määrittää kustannukset näistä ohjelmista ovat sijainti, ohjelman kestoa ja tyyppi opetussuunnitelman. Mitä voit odottaa maksaa vaihtelevat suuresti kouluissa. On tärkeää tutkia hyvin ja yhteystiedot hallinto toimistot potentiaalisia korkeakouluissa jos sinulla on kysyttävää.

Uran kuvajournalismin ovat laajalti saatavilla kaikkialla maailmassa. Ammattilaisia ​​ovat kysynnän pienistä sanomalehtiä suuria julkaisuja ja tiedotusvälineissä.Tyypillinen työnimike olisi kuvajournalistina, mutta voi saavuttaa erilaisiin uraa kuten digitaaliset editorit tai muun uusmedian ammattilaisia. Voit myös odottaa edetä nopeammin, jos olet valmis matkustamaan. Nämä kannat tarjotaan kautta suurempia tiedotusvälineet.

Kuvajournalismi ohjelmat ovat saatavilla yliopistoissa ympäri maailmaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.