Keystone logo

30 Maisteri Ohjelmat sisään Kuvitus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Taidealan opinnot
 • Kuvitus
Opintoalat
 • Taidealan opinnot (30)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kuvitus

  Maisterintutkinto on jatkotutkinto, joka merkitsee kehittyneet oppiminen on koulutusaloittain. Monille opiskelijoille, tämä tutkinto voi ansaita 18-24 kuukautta.

  Mikä on Master Kuva? Yksi tärkeimmistä taitoja voi olla taiteilijana on kyky ajatella strategisesti noin käyttämällä taidetta kertoa tarinan. Tulet todennäköisesti opit luomaan hahmoja ja antaa heille erilaisia ​​persoonia piirtämisen yleisö tarinan. Kuvataiteen myös on kätesi ulottuvilla kursseilla käsitteitä, koostumuksessa, nykytaidetta ja enemmän. Voit siirtyä kanssa käytännön taitoja luova piirtäminen käyttäen sekä digitaalisen ja perinteisen (kuten kynä-ja-muste) muodossa.

  Ansaita Master Kuva voi auttaa erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tilanteita antamalla sinulle äänen ja luottamus ilmaista ideasi. Saat todennäköisesti oppia viljellä luovaa visioita ja viimeisintä tekniikkaa ja saada johtamistaitoja käyttää ohjaamaan projekteja.Voit myös saada arvokasta esiintymistaitoja, jotka ovat varmasti palvella sinua kaikin uran alalla.

  On monia päteviä koulut tarjoavat Master kuva. Koulutus kustannukset riippuvat koulun valitset ja missä se sijaitsee. Jakautumisesta on tietysti kustannuksia, ota yhteyttä koulun suoraan.

  Jos olet gamer, ehkä haluat katsoa pelejä toiselta puolelta ja auttaa valaisemaan niitä. Miten haluaisit piirtää sarjakuvia tai olla pilapiirtäjä? Kuvakäsikirjoitus taiteilijat ovat aina kysyntää, joko mainostoimistot tai Hollywood. Onko digitaalinen tai tulostaa, kirjoja tarvitaan aina kannen suunnittelija, tai ehkä haluat havainnollistaa lastenkirjoja. Kaikki nämä uraa vaativat havainnollistavia taitoja.

  Jos olet valmis tutkimaan tämän urasta, on olemassa erilaisia ​​kouluissa eri puolilla maailmaa voit osallistua Internetin-pohjaiset tuotteet.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.