Keystone logo

12 Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Kvantitatiivinen taloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Kvantitatiivinen taloustiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Kvantitatiivinen taloustiede

Laajenna uran potentiaalia maisterin tutkinto. Tieteellisen alan intensiivinen tutkimus usein antaa opiskelijoille lisäetuna työpaikalla. Ylempi korkeakoulututkinto on myös välttämätön kulmakivi tohtorintutkinnon suorittaneille tai tietyille opintoaloille.

Mikä on mestari kvantitatiivisessa taloudessa? Luokat keskittyvät nykyisen talousteorian syvällisen ymmärtämisen sekä matemaattisten ja taloudellisten analyysien ja mallintamismenetelmien saamiseen. Ohjelmakursseja ovat tilastoihin, matematiikkaan ja rahoitukseen liittyvät. Tutki ihmisten taipumuksia kollektiivisessa ja yksilöllisessä suhteessa vaurauteen ja miten yhteiskunta käyttää tai ei käytä rahaa. Tutki eri taloudellisten muuttujien kvantitatiivisia suhteita ja miten näitä käsitteitä sovelletaan. Ohjelmat kestää yleensä noin kaksi vuotta.

Tässä ohjelmassa opitut ongelmat ovat ongelmanratkaisu, tilastojen hyödyntäminen ja rahoitustehtävien suorittaminen. Opiskelija voi laajentaa näiden taitojen etuja henkilökohtaisiin salkkuihin, pankkiin ja rahoitukseen. Kyky ratkaista analyyttiset ongelmat ratkaisee ongelmat enemmän kuin rahoittaa käytännön reaaliaikaisella sovelluksella päivittäin.

On tärkeää, että opiskelija tutkii kunkin ohjelman kustannus- ja kurssikuormitusta ennen päättä- mistä päättää heille parhaiten soveltuva. Kaikki majoitus, opetus ja palkkiot olisi sisällytettävä tutkimukseen.

Quantitative Economics -ammattikorkeakoulu valmistaa tutkinnon urapolusta taloustieteessä, pankkialalla ja rahoituksessa. Valtion virastot ja toimistot tarjoavat myös työmahdollisuuksia valmistuneille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tulla valtion ja kuntien hallinnoijiksi. Niille, jotka haluavat tulla tutkijoiksi, akateemiset ja tutkimuslaitokset voivat olla elinkelpoisia vaihtoehtoja. Opiskelijoilla saattaa olla etua mikrorahoituslaitoksissa, pankki- ja sijoituspalveluyrityksissä. Kvantitatiiviset menetelmät voivat myös hyödyttää esimerkiksi myynnin aloja.

Tutustu ulkomailla asumisen kauneuteen ja iloon, kun täytät tämän kahden vuoden tutkinto. Prosessi alkaa etsimällä alla olevaa ohjelmaa ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijyn.