Keystone logo

259 Maisteri Ohjelmat sisään Kyberturvallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Teknologian opinnot
 • Informaatioteknologia
 • Kyberturvallisuus
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (259)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kyberturvallisuus

  Master-tutkinto on jatkotutkinto, joka laajentaa tietosi tietyllä alalla samalla kun lisäät ansaintapotentiaalia. Voit lisätä kehittyneitä ongelmanratkaisu- ja deduktiivisia päättelytaitoja tämän tyyppisen tutkinnon taitoluetteloon.

  Mikä on Cyber ​​Securityin Master? Cyber ​​Securityin maisteri on tietokonepohjainen tutkinto, johon kuuluu tietoliikenneverkkojen ja -tekniikoiden opiskelu, samalla kun käsitellään laillisia ja eettisiä kysymyksiä tietoturvasta. Sinulla on mahdollisuus oppia rikosteknisistä ongelmista, jotka auttavat etsimään tiedonhaun lähdettä. Suurin osa maisterin tutkinnoista sisältää tutkimuksen tai opinnäytetyön osana ohjelmaa, joka antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä tietylle kiinnostuksen kohteelle.

  Suorituksen saaminen tarjoaa monia etuja. Sinulla voi olla tilaisuus työskennellä harjoittelijana yksityisessä yrityksessä, joka rakentaa ansioluettelosi ja taitosi. Tapaa muita kentällä ja työskennellä professorien kanssa on erinomainen tilaisuus verkottua.

  Koulutuskustannuksesi vaihtelee yliopiston mukaan. Suurin osa ohjelmista kestää kaksi tai kolme vuotta, riippuen siitä, kuinka paljon aikaa voit sitoutua luokkiin. Kuitenkin, kun olet suorittanut tutkintoasi, se lisää ansaintapotentiaalia.

  Cyber ​​Security -opettajasi kanssa sinulla on monia mahdollisuuksia urasi aikana. Cyber-uhkat kohtaavat jokaisen yrityksen ja hallituksen jokaisessa maassa. Sinun tutkinto tekee sinusta kilpailukykyisempiä alalla. Päällikön tutkinto kasvattaa mahdollisuutta päästä hallintaasemaan. Suuret ja pienet yritykset tarvitsevat taitojasi suojellakseen tietojaan. Koulutustasi varten olet myös pätevä opettamaan yliopistotasolla. Voit myös valita korkeakoulututkinnon, tohtorin tutkinnon ja toimia akateemisessa tutkimuksessa tai opetuksessa.

  Teknologia-asiantuntijoiden tarve kasvaa eksponentiaalisesti dataviestintäpalvelujen edistyessä. Lisätä mahdollisuuksiasi edistämällä koulutustasi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.