Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Taidealan opinnot Kuvitus Lääketieteen alan kuvitus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taidealan opinnot
  • Kuvitus
  • Lääketieteen alan kuvitus
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Taidealan opinnot Kuvitus Lääketieteen alan kuvitus

Maisterintutkinto on laajennettu oppiminen tutkinto, joka antaa opiskelijoille edistyneet taidot alansa valinta. Ilmoittautua, sinun on jo ansainnut kandidaatin tutkinnon tieteen, taiteen tai koulutuksesta kentän akkreditoitu koulu.

Mikä on Master Medical Kuvitus? Tämä erikoistunut ohjelma auttaa opiskelijoita kehittää sekä kriittisestä ja luovan ajattelun prosesseja heidän täytyy tarkasti selittämään monimutkaisia ​​lääketieteellisiä käsitteitä läpi kuvia. Opit tutkimusmenetelmät kriittinen tällä alalla ja miten hallita aikana projektikehitykselle ideasta valmiiksi. Lisäksi tutustutaan miten tehokkaasti visuaalisia apuvälineitä tueksi mainos hankkeita tai opastavia tarkoituksiin.

Lääketieteelliset kuva opiskelijaa edistynyttä tutkimusta taitoja sekä viestinnän ja yhteistyön taitoja, jotka ovat kysyttyjä kykyjä kaikissa uran aloilla.Ne koulutettu projektinhallinnan ja kautta välttämättömyys, oppia aika hallinta ja ongelmanratkaisutaitoja, jotka voivat saada johtotehtäviin organisaation sisällä.

Kustannukset tämä ohjelma eroaa koulusta kouluun, riippuen osittain jossa koulu sijaitsee. Sinun kannattaa ottaa yhteyttä suoraan hakutoimistojen tietoa lukukausimaksuista kustannuksia. Muista kysyä apurahoja, avustuksia ja muita taloudellisen tuen.

Tutkinnon Tämän ohjelman ovat usein päteviä työskentelemään sisällöntuottajia ja kuvittajat erilaisia ​​lääketieteellisiä tai lääkeyhtiöiden ja monet liittyvien kenttien vaihtelevat psykologian fysioterapia eläinlääketieteen. Ne voivat myös löytää uraa digitaalisessa tai Perinteisessä kustannustoiminnassa kuten uutisia sekä kirjoja. Tai, he voivat olettaa johtotehtävissä niin luova johtajia tai konsulttien biocommunications kenttään.

Online koulutus tarjoaa enemmän joustavuutta tutkintoon tähtäävää, ja voit löytää useita kouluja tarjoaa Master Medical Kuvitus ohjelmaan. Löytää koulu, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.