Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Maisterintutkinnot sisään Lääkintäoikeus 2024

2 Maisteri Ohjelmat sisään Lääkintäoikeus 2024

Yleiskatsaus

Saavuttaminen maisterin tutkinto on muodollinen tunnustaminen edistyneen tason mestaruuden tietyllä alueella. Huippukivi Tämän tyyppisen ohjelman usein erikoistunut tutkimus aiheesta, joka on esitetty muodossa opinnäytetyön. Hankkiminen maisterin tutkinto kestää tyypillisesti noin kaksi-neljä vuotta.

Mikä on Master Medical Law? Master Medical Law antaa tutkinnon kanssa kehittynyttä osaamista aiheita ympäröivän terveyden alalla ja lääketieteellisten lakia. Tämä sisältää erilaisia ​​teorioita, nykyajan eettisiä kysymyksiä, suhde potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten, ja argumentit palkattu lääketieteen riita. Maisterin tutkinto on asianmukainen etenemisen opiskelijoille, jotka saavutetaan suorittaville tutkinto psykologian, biologian, hoitotieteen ja terveydenhuollon hallinnossa, mm.

Työskentely kohti loppututkinto Medical laissa on erityisen hyödyllinen niille, jotka tällä hetkellä työskentelee lääketieteen alalla, jotka haluavat syventää tietojaan tietyllä alueella. Aste voi auttaa heitä edetä nykyisessä työhön tai hakea parempaa työtä muualta.

Kustannukset maisteriohjelman voi painaa raskaasti opiskelijan päätös valita yhden ohjelman toiseen. Opiskelijan on pystyttävä perustelemaan kulut koulutuksen, kun niitä verrataan uran näkymiä. Taloudellinen informaatio on tyypillisesti lähetetty koulun verkkosivuilla, mutta mahdollisille opiskelijoiden pitäisi puhua edustajia koulun tunnustukset ja taloudellista tukea toimistot tarkempia tietoja.

Opiskelija työskentelee kohti maisterin tutkinto lääketieteen oikeudessa, on hyvä tietää, että työpaikat terveydenhuollossa ovat jatkuvasti kysyntää.On tavallista, että tutkinnon tämän ohjelman uraa terveydenhuollon hallinnossa, yleisen järjestyksen ja vakuutukset. Master Medical Law sovelletaan työllisyyden aloilla, kuten terveydenhuollon tietohallinnon laki, terveydenhuollon hallinnossa, ja terveydenhuollon noudattamista. Tilastot osoittavat, että nämä työpaikat ovat tällä hetkellä nousussa.

Kun poiminta alueen vaativaan opiskeluun, valitsevat ohjelmaa lääketieteen alalla varmistaa joka tulee olemaan uran käytettävissä valmistumisen jälkeen. Saat lisätietoja käytettävissä lääketieteen laki ohjelmia, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Oikeustieteen opinnot
 • Lääkintäoikeus
Opintoalat
 • Oikeustieteen opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto