Keystone logo

38 Maisteri Ohjelmat sisään Lähi-idän tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Lähi-idän tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (38)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Lähi-idän tutkimus

Ylempi korkeakoulututkinto on edistyksellinen akateeminen tunnustus, joka annetaan yksilöille, jotka suorittavat tehokkaasti kattavan opintojakson tietyllä alalla tai teollisuudessa. Suurin osa maisterin tutkinto-ohjelmista kestää noin kaksi vuotta, ja ne perustuvat yleensä niihin liittyvään kandidaatin tutkinto-ohjelmaan.

Mikä on mestari Lähi-idässä? Tämä tiukka ohjelma kestää yleensä kaksi vuotta ja sisältää laajan katsauksen Lähi-idän kannalta tärkeisiin aiheisiin. Tällaisessa ohjelmassa opiskelevien tulisi odottaa kattavansa Lähi-idän historiaa, islamilaisia ​​ja uskonnollisia tutkimuksia, Lähi-idän taidetta ja arkeologiaa sekä erilaisia ​​kieliä ja merkittäviä kirjallisuutta, jotka on kirjoitettu arabian, heprean, persian ja turkin kielillä. Muita huomiota kiinnitetään muinaisiin kulttuureihin, kuten Egyptologiaan ja Assyriologiaan, sekä tämän alueen kiinnostaviin taloudellisiin näkökohtiin.

Lähi-idän maisteriohjelmien menestyksekkäitä tutkinnon suorittaneita ovat valmiita monenlaisiin maailmanlaajuisiin tehtäviin. Ne ovat myös tyypillisesti palkattu ennen ja pystyvät käskyn korkeampia palkkoja kuin ilman astetta, tai vähemmän.

Lähi-idän opintojen suorittamisesta aiheutuvat kustannukset vaihtelevat useiden keskeisten tekijöiden perusteella, muun muassa ohjelman keston, sen alueen, jonka kautta se tarjotaan, sekä itse ohjelman ja sen tarjoaman koulun arvosta.

Monet Lähi-idän maisteriohjelmista valmistuneet löytävät korkeakouluopetuksen tai kulttuurialan yhteyshenkilöt tai analyytikot, kun taas toiset taas työllistävät konsultointia, kääntämistä, ulkomaisia ​​palveluja, kansalaisjärjestöjä tai yksityissektoria. Toiset taas käyttävät tutkintoa keinona saada edistyneempi tutkinto.

Jos Lähi-idän opettaja kuulostaa hyvältä toimintatavalta, käytä laajamittaista ohjelmien maailmanlaajuista hakemistoa ja käytä lyijyn lomaketta löytääksesi sinulle parhaiten sopivan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.