Keystone logo

10 Maisteri Ohjelmat sisään Laivanrakennus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Merenkulkutekniikka
  • Laivanrakennus
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Laivanrakennus

Master 's tutkinto yleensä seuraa päätyttyä perustutkintoa tutkinto. Tarvitsevat kolme neljään vuotta loppuun, master 's koulutusohjelmien koostuvat tyypillisesti sekoitus tietenkin työtä ja tutkimushankkeita. Master 's thesis on yleensä vaaditaan viimeisen vuoden tutkimuksessa.

Yksilöt, jotka harkitsevat kehittynyt insinööriksi tai alusten suunnittelu voi kysyä, "Mikä on Master Naval Architecture? ", Jossa on yleensä syventävien opintojen tieteen laivasuunnittelupalveluiden, mukaan lukien mallinnus ja testaus, sekä perusteellinen käsitys liittyvän periaatteet kuten virtausdynamiikassa mestari 's tutkinto laivanrakennustaito valmentaa menestystä merenkulkualan tehtävissä.

Niistä eduista ottaen Master Naval Architecture sisältää kehittyneitä pätevyys ja taitoja, jotka liittyvät mereen aluksista ja rakenteita.Jotkut opiskelijat jatkaa mestari 's tutkinto laivanrakennustaito valmisteltaessa tohtorin opinnot liittyvältä alalta.

Kustannukset Master Naval Architecture tutkinnon eri yliopistoissa ympäri maailmaa vaihtelee osassa maailmaa ja erityisesti maassa, jossa ohjelma on tarjolla. Tarkempia tietoja odotetuista kustannuksista lukukausimaksuista ja kulut on saatavilla koulujen alla olevasta luettelosta.

Uramahdollisuuksia suunnittelu, tuotanto ja toiminta meri alusten onnistuneen opiskelija Master Naval Architecture ohjelma sisältää tehtävissä valtion virastojen ja meripuolustuksen maissa ympäri maailmaa. Merenkulkualan uran vaihtelevat suunnittelusta ja rakentamisesta toimintaan ja ylläpitoon meren alusten ja rakenteiden kaikki lajit. Superior tietoa ja jatkokoulutus onnistuneen Master Naval Architecture on kysyntää kilpailukykyiseen palkat monilla alueilla maailmassa.

Ohjelmat Master Naval Architecture tutkinto, mukaan lukien erikoisuus kappaleita ja muita ainutlaatuisia tutkimusalueita ja tutkimuksen, tarjotaan yliopistoissa ympäri maailmaa. Se on helppo oppia lisää erityisiä tarjontaansa kouluja, jotka tarjoavat laivanrakennustaito mestari 's tutkinto. Yksinkertaisesti etsi ohjelman alla, ja ota yhteyttä suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.