Keystone logo

141 Maisteri Ohjelmat sisään Laskentatoimi ja rahoitus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Kirjanpito
  • Laskentatoimi ja rahoitus
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (141)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Laskentatoimi ja rahoitus

Vaikka kandidaatin tutkinnon kirjanpito voi lähettää sinulle hyvin matkalla, jos aiot onnistua laskentatoimen ja rahoituksen ura, saatat tarvita ylimääräisen tutkimus ja sertifiointi. Master Laskentatoimen ja rahoituksen voi tehdä sinusta kilpailukykyisiä kansainvälisillä markkinoilla yhä kilpailukykyinen uran alalla.

Mikä on Master Laskentatoimen ja rahoituksen? Se on yleensä kilpailukykyinen ohjelma, joka keskittyy kehittyneisiin kirjanpidon ja varainhoidon tutkimuksiin, mukaan lukien kansainvälisten tilinpäätösstandardien. Opinnoilla voi kestää tunnista kaksi vuotta, ja maahantulon edellytykset ja jatkaminen tutkimusten on usein varsin tiukka. Koska se on suosittu ja kilpailukykyinen opintoala, opiskelijat, jotka soveltavat oltava kandidaatin tutkinto liittyvältä alalta ja ylläpitää vähintään GPA korkeintaan yliopistoissa.

Ansaita maisterin tutkinto laskentatoimen ja rahoituksen tarjoaa monia etuja jatko-opiskelijoille.Se tekee opiskelijoille enemmän myyntikelpoisia kaikkialla maailmassa. Ohjelma auttaa yleensä valmistaa opiskelijoita sertifiointikokeisiin ansaita varmenteita KHT (CPA) tai sisäisen tarkastajan (CIA).

Kustannukset ovat maisteriksi vaihtelee laitoksen ja ohjelman kesto. Opiskelijat olisi myös otettava huomioon lisäkustannukset elävät kampuksella vs. opiskelu verkossa. Muita sertifikaatit voivat myös maksaa ylimääräistä. Perehdy ohjelman perusteellisesti selvittää, mitä kustannukset sisältävät.

Tutkinnon Master Laskentatoimen ja rahoituksen voidaan yleensä löytää uran hallituksen, liike tai konsultointi. Tämä tutkinto on hyödyllinen myös akateemisen tutkimuksen liittyviä laskentatoimen ja rahoituksen. Niille suunnittelet tulevasi kirjanpitäjät, tämä tutkinto kasvattaa myyntikelpoisuuden yksi nopeimmin kasvavista työn aloilla, ja voi sisältää myös sertifiointia CPA tai CIA.

Opiskelijat voivat usein valita täydentää opintojaan kampuksella tai verkossa.Transcripts tarvitaan yleensä mukana sovelluksen. Jotkut toimielimet voivat lisäksi vaatia haastatteluja ohjelmille. Lisätietoja etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.