Keystone logo

0 Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Hoitotyö Lastenhoito 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Terveydenhuolto
  • Hoitotyö
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Hoitotyö Lastenhoito

Kun maisterin tutkinto, opiskelijat voivat lisätä uran kasvupotentiaali tai valmistautua akateemisiin harrastuksiin. Suurin osa ohjelmista kestää yhden tai kahden vuoden päästä yksittäiseen aiheeseen.

Mikä on Master in Childcare? Ohjelma keskittyy yleensä pienten lasten ja alle kuuden vuoden ikäisten lasten hoitoon. Kurssityöskentely kattaa yleensä päivähoitopaikat ja tekniikat, joilla lasten turvallisuutta ja sitoutumista ylläpidetään. Opiskelija voi valita vaihtoehtojen välillä yksilöllistää luokkansa erityisiin urasuunnitelmiin. Ohjelman aikana oppilaat voivat oppia keinoja puuttua, havaita ja diagnosoida erilaisia ​​muutoksia ja patologioita, jotka voivat ilmetä lapsen alkuvuosina. Ohjelmat tarjoavat yleensä erilaisia ​​urapolkuja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään lastenhoitopalvelujaan.

Tällaisessa ohjelmassa professorit voivat kannustaa opiskelijoita kehittämään kriittisiä analysointitaitoja tutkimusta varten. Laajentamalla luokkahuoneympäristön ulkopuolelle kriittinen analyysi voi auttaa ihmisiä tekemään parempia päätöksiä heidän henkilökohtaisessa ja ammatillisessa elämässään. Työpaikoissa, ihmissuhteissa ja yhteisössä tapahtuvien vuorovaikutusten avulla voidaan parantaa konsultointi- ja johtamistaitoja.

Koulutusohjelmat vaihtelevat kustannuksista riippuen sijainnista ja laitoksesta. Opiskelijoiden tulisi tutkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja parhaimman ohjelman määrittämiseksi edullisimmilla kustannuksilla.

Lastenhoitopäällikkö voi valmistaa opiskelijoita uran polkuihin opetuksessa, mentoroinnissa ja sosiaalisessa työssä. Tutkijakoulu voi löytää työpaikan perheen tukihenkilöinä, vammaisten lasten tukemiseksi tai hoitotyöntekijöille. Jotkut tutkinnon suorittaneet ovat käyneet julkishallinnossa tukemaan politiikkoja ja menettelyjä, jotka hyödyttävät nuoria lapsia ja heidän perheitään. Jotkut ovat myös siirtyneet humanitaariseen työhön avustamaan ja tukemaan heikossa asemassa olevia perheitä ja lapsia heidän yhteisöissään.

Hanki tutkinto online-ohjelman tarjoaman joustavuuden tai paikallisen yliopiston kasvotusten välisen vuorovaikutuksen avulla. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin.