Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Latinalaisen Amerikan tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Latinalaisen Amerikan tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Latinalaisen Amerikan tutkimus

Master-tutkinto on korkeakoulututkinto, joka on olemassa sen varmistamiseksi, että opiskelijat voivat hallita keskeisiä ammatillisia taitoja urallaan edistääkseen tietonsa ja uransa. Tällaiset ohjelmat edellyttävät aiempaa koulutusta ja kokemusta, ja ne ovat yleensä hyvin räätälöityjä tiettyihin ammatillisiin tavoitteisiin, mutta eivät ole niin räätälöityjä kuin tohtoriohjelmat.

Mikä on mestari latinalaisamerikkalaisissa tutkimuksissa? Se on monitieteinen tutkinto, jota usein harrastavat ne, jotka tarvitsevat ymmärtää monimutkaisia ​​sosiaalisia ja diplomaattisia suhteita Karibian maiden sekä Keski- ja Etelä-Amerikan maiden välillä. Suoritusaste korostaa usein sekä nykyisiä geopoliittisia tekijöitä että kansojen välisiä historiallisia suhteita, jolloin opiskelijat voivat saada ammattimaisemman käsityksen alueen monimutkaisuudesta.

Latinalaisen Amerikan opintojen loppututkinnon suorittaminen merkitsee ainutlaatuisen analyyttisen osaamisen hankkimista tutkinnon ohella, mukaan lukien tutkimuksen ja kriittisen lukutaidon taidot, tulkitseva ja ennakoiva taito sekä historiallisten voimien ymmärtäminen, jotka kaikki kääntävät hyvin monenlaisia ​​uraa.

Latinalaisen Amerikan opintojen jatko-opiskelu verkossa tarkoittaa oikean koulun löytämistä oikealla tiedekunnalla. Kustannuksia voi olla vaikea ennustaa, koska kunkin koulun opetus vaihtelee paljon. Opiskelijan on päästävä valitsemaansa kouluun oppimaan lisää.

Latinalaisen Amerikan opiskelijoilla suoritetut tutkinnot ovat suuria kysyntään markkinointiasiantuntijoina alueella toimivissa yrityksissä, koska heillä on korkea tietämys alueen yhteiskunnallisista voimista. Heitä pyydetään myös diplomaattikunnille. Yksi alan suosituimmista työpaikoista on kuitenkin opettaja, erityisesti kaksikielisten opintojen tai yhteiskuntatieteiden alalla. Latinalaisen Amerikan tutkinnon suorittaneet ovat suosittuja vaihtoehtoja opetus- ja opetuspaikoille alkeis- ja keskiasteen tasoilla alueilla, joihin Latinalaisen Amerikan kulttuuritutkimukset kuuluvat työssään.

On helppo löytää ohjelmia tällä alalla verkossa tai eri maissa Pohjois-ja Etelä-Amerikassa sekä muualla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.