Keystone logo

5 Maisteri Ohjelmat sisään Ilmailu Lentokoneiden huolto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ilmailu
 • Lentokoneiden huolto
Opintoalat
 • Ilmailu (5)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Ilmailu Lentokoneiden huolto

  Master-tutkinto on jatkotutkinto, joka suoritetaan sen jälkeen, kun opiskelija on suorittanut peruskoulutuksensa. Yleensä opiskelijat päättävät saada tämän tutkinnon, kun he haluavat tulla alan asiantuntijoiksi tai haluavat parempia työmahdollisuuksia.

  Mikä on ilma-aluksen ylläpitäjä? Ilma-aluksen päällikkö on tutkinto, joka tarjotaan niille opiskelijoille, jotka haluavat päästä ilmailualalle, erityisesti siviili-ilmailualalle. Tämä koskee kaikkia kaupallisia ja henkilökohtaisia ​​lentoyhtiöitä. Tämä tutkinto on yleensä suunniteltu avaamaan tien opiskelijoille johtajiksi useissa ilmailun hallintaohjelmissa. Opiskelijoille annetaan usein analyyttinen ja käytännöllinen lähestymistapa, jotta he voivat vastata kaikkiin ilmailun ylläpitämiseen liittyviin haasteisiin, kuten sääntöjen noudattamiseen, tarkastusten suorittamiseen, korjausten tekemiseen ja stressaavaan ja nopeaan toimintaympäristöön.

  Kun opiskelijat suorittavat tutkintoaan ilmailun ylläpidosta, heille on yleensä opetettu nousemaan haasteisiin. Lisäksi he voivat oppia analysoimaan asianmukaisesti ja käyttämään kriittisiä ajattelutaitojaan toimialalla. Heillä on myös taipumus antaa johtamistaitoja auttaakseen heitä ottamaan vastuun.

  Mestarin tutkinnon suorittamiseen ei ole asetettu kustannuksia. Tämä vaihtelee siitä, missä opiskelijat sijaitsevat ja mitä koulua he valitsemaan. Kun päätät koulussa, on tärkeää, että opiskelijat tarkistavat hinnan ennen sitoutumistaan.

  Ilma-alusten kunnossapidon päällikkönä on paljon työpaikkoja, jotka voivat avata. Maisterin tutkintoa käytetään useimmiten uralla etenemiseen, mutta kentällä tulevat tutkinnon suorittajat voivat kokeilla työpaikan ilmailun ylläpitäjänä tai kouluttajana. Ilmailuhallinnon johtaja valvoisi lentokoneen ylläpitäjiä. Kouluttajana tutkinnon suorittaneet voivat opettaa muita lentokoneiden turvallisuutta ja kunnossapitoa koskevasta protokollasta.

  Tekniikan kehittymisen myötä monet opiskelijat valitsevat kurssinsa verkossa. Niille, jotka etsivät päällikön ilma-aluksen ylläpitoa, voi olla tarjolla online-luokkia sekä paikallisten yliopistojen luokkia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.