Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 88 Maisterintutkinnot sisään Lentokonetekniikka 2024

88 Maisteri Ohjelmat sisään Lentokonetekniikka 2024

Yleiskatsaus

Kun olet ansainnut kandidaatin tutkinnon, voit laajentaa tietosi erikoistumisestasi suorittamalla maisterin tutkintoa. Korkeakoulututkinnot vaativat usein tiiviin opinnäytetyön tai tutkimuspapereiden loppuunsaattamista tietyllä tutkimusalueella ja voivat avata kaikenlaisia ​​uramahdollisuuksia.

Mikä on maisteri Aerospace Engineeringissä? Aerospace Engineering Master on edistyksellinen tutkinto, joka laajentaa tietämystä avaruussuunnittelusta ja toiminnasta uraasi tukemiseksi. Koulutuksessasi voi olla mahdollisuuksia ongelmanratkaisuun ja innovatiivisten mallien luomiseen ratkaisujen löytämiseksi yrityksellesi. Monet yliopistot työskentelevät kaupallisten organisaatioiden kanssa tarjoamaan harjoittelupaikkoja jatko-opiskelijoilleen keinoksi nostaa urakehitystään.

Suorituksellesi on monia etuja. Se on enemmän kuin lisääntynyt tietämys ja koulutus alalla. Ansaitaessa tutkintoa sinulla on mahdollisuus verkostoida yksityishenkilöiden kanssa, jotka ovat yrityksen johtajia.

Korkeakoulututkinnon kustannukset vaihtelevat suuresti yliopistosta. On tärkeää tarkistaa opetuksen kustannukset ennen ohjelman aloittamista. Älä unohda sisällyttää kirjoja ja muita ylimääräisiä maksuja, jotka voidaan lisätä kustannuksiisi.

Aerospace Engineeringin maisteri voi ansaita aseman siviili-, sotilas- ja kaupallisissa avaruusjärjestöissä. Avaruusteollisuus kasvaa maailmanlaajuisesti. Vaikka Venäjä ja Yhdysvallat ovat olleet ainoat maat, joissa on suuret avaruusohjelmat, niin ei enää ole. Voit halutessasi työskennellä tutkimustyöhön tai rakennusalan projekteihin. Sinun tutkinto voi avata oven johtotehtävissä. Master-tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden opettaa korkeakouluissa ja sinulla on tilaisuus laajentaa koulutustasi harjoittamalla korkeimpia tutkintoa.

Ilmailu- ja avaruusteollisuuden asiantuntijoiden tarve kasvaa. Älä odota ilmoittautuneesti etenemään uraasi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Konetekniikka
  • Lentokonetekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (88)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto