Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Lentoturvallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ilmailu
 • Lentoturvallisuus
Opintoalat
 • Ilmailu (13)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Lentoturvallisuus

  Ylempi korkeakoulututkinto on pitkän aikavälin tavoite, jota monet opiskelijat ajavat kohti. Tämä pätevyys voi antaa opiskelijalle mahdollisuuden katsoa opintoalansa asiantuntija. Kandidaatin tutkinnon jälkeen voi olla oppilaan koulutuksen päättyminen tai se voi johtaa tohtoriohjelmaan.

  Mikä on ilmailun turvallisuuden maisteri? Ilmailun turvallisuuden maisteri on yleensä tarkoitettu auttamaan tekstiviestien johtajia johtamaan hallinnollisia muutoksia omalla toimialallaan. Kun tekniikka etenee ilmailualan piirissä, yritykset tarvitsevat yleensä työntekijöitä, jotka ovat päteviä työskentelemään turvallisuusprotokollan ja järjestelmien kanssa. Opiskelija oppii yleensä lentoturvallisuuden valvomiseksi ja parantamiseksi. Tämä tutkinto kestää yleensä kaksi vuotta neljän vuoden kuluttua perusopiskelijaksi.

  Vahvan uran lisäksi opiskelijat oppivat usein johtamisen, ihmissuhteiden viestinnän ja johtajuuden taitoja. Ilman näitä taitoja korkean tason työpaikkoja voi olla vaikea toteuttaa.

  Ilmailun turvallisuuden maisteriohjelman kustannukset voivat vaihdella koulun ja sijainnin mukaan. Jokaisella maalla on omat standardit hinnoittelusta samoin kuin toimielimet itse. On tärkeää tehdä tutkimus aika ajoin.

  Ilmailun turvallisuuden maisterin tutkinto voi avata ovia monille erilaisille uramahdollisuuksille. Osaamistapahtumat saattavat löytää itsensä turvallisuusjohtajaksi, turvallisuustutkimuksen johtajaksi tai turvallisuustason johtajaksi. Näiden töiden täyttämiseksi henkilön olisi oltava vastuussa ilmailualan turvallisuusprotokollan kehittämisestä, parantamisesta ja jopa käyttöönotosta. Hän olisi pätevä auttamaan yritystä noudattamaan kaikkia turvallisuusvaatimuksia ja -standardeja.

  Luokat voidaan ottaa verkossa tai henkilökohtaisesti yliopistossa. On myös monia kouluja, jotka tarjoavat verkkokursseja. Nämä ovat usein parhaiten opiskelijoille, jotka eivät välttämättä pysty tekemään kampusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.