Keystone logo

52 Maisteri Ohjelmat sisään Kuljetus ja Logistiikka Kuljetus Kuljetusala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kuljetus ja Logistiikka
  • Kuljetus
  • Kuljetusala
Opintoalat
  • Kuljetus ja Logistiikka (52)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kuljetus ja Logistiikka Kuljetus Kuljetusala

Ansaita Master Transportation Management on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka nauttivat tutustua testattu näkökulmia ja kaupan uusia ajatuksia siitä, monimutkaisia ​​passitusjärjestelmien. Opiskelijat saada tutkinto kuljetus johto voi työskennellä lievittää ruuhka ruuhkia, suunnitella uusia lähestymistapoja hallintaan valtatie matkajärjestelmiä, ja oppia toimitusketjun prosesseja kansainvälisten ja kotimaisten järjestelmien.

Mikä on Master Transportation Management? Se on menetelmä, joka antaa opiskelijoille keskeisiä tietämyksen menestyksen, kuten toimitusjohtaja kuljetus- ja jakeluverkkoihin. Se yhdistää tutkimukset eri alojen, kuten tekniikan, talouden, ja yhdyskuntasuunnittelun kouluttaa opiskelijoille taustatekijät tarvitaan suunnittelussa liikennejärjestelmät. Ohjelma osallistujat oppivat myös vakautta, parantaa turvallisuutta ja parantaa luotettavuutta ja tehokkuutta kuljetusjärjestelmät.

On monia syitä ottaa Master Transportation Management kurssi. Esimerkiksi ohjelma opettaa useita taitoja, kuten valvoa suunnittelu, logistiikka, kehittäminen, ylläpito ja korjaus kuljetusjärjestelmät. Opiskelijat voivat odottaa hallita taloudellisia näkökohtia, kuten budjetit ja menot.

Ohjelman kustannukset vaihtelevat yliopisto. Opetussuunnitelma kestää yhdestä kolmeen vuotta. Tästä syystä on välttämätöntä tulevan opiskelijan tutkimukseen koulujen perusteellisesti varmistaakseen, että ohjelma tarjosi sopii heidän tavoitteensa.

Yksilöt, jotka osallistuvat ohjelmaan joutuvat usein suuren kysynnän yhä kilpailukykyinen uran kuten logistiikan asiantuntijoita, kuljetus suunnittelijat ja passitustoimia johtajat. Opiskelija kehittää vahvempia hallinta säätiöt keskittymällä logistiikka muuttotarvikkeet, yksilöitä, ja tavaroita paikkakunnalta toiselle, kun otetaan huomioon turvallisuutta, tehokkuutta ja kustannuksia.

Lukuisia kansainvälisiä mahdollisuuksia ohjelman olemassa useista yliopistoista. Online luokat ovat poikkeuksellisia vaihtoehto opiskelijoille, jotka asuvat eri puolilla maailmaa, erityisesti syrjäisillä alueilla, joilla on vähän pääsy college. Internet-pohjainen valintoja myös palvelemaan henkilöitä, jotka vaativat joustava aikataulu. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.