Keystone logo

19 Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Tekninen suunnittelu Liikennesuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Tekninen suunnittelu
  • Liikennesuunnittelu
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (19)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Tekninen suunnittelu Liikennesuunnittelu

Yleensä kandidaatin tutkinnon suorittanut, maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittyneisiin opintoihin. Ohjel- masta riippuen opiskelijat suorittavat yleensä tutkinnon yhden tai kahden vuoden aikana kokopäiväisesti.

Mikä on liikenneministeriö? Kuljetusmuotoilu yhdistää yleensä kiehtovan muotoilun maailman korkean oktaanisen kuljetuksen maailmaan ja kouluttaa opiskelijoita luomaan käytännöllisiä ja innovatiivisia malleja maailman passitustekniikoille. Opiskelija osaa navigoida liikenteen viimeisimpiin sosiaalisiin trendeihin samalla kun he luovuttavat luovuuttaan käytännön harjoittelulla tutkimuksen, mallintamisen ja kentän keskeisten periaatteiden kanssa. Monimutkainen liikennemuoto sisältää liiketoimintokomponentin, jossa opiskelijat työskentelevät todellisissa projekteissa ja saavat kriittisen urakehityksen.

Liikennesuunnittelun opiskelijat voivat oppia luomaan käytännöllisiä ja tyylikkäitä työmallejaan paperilla ja digitaalisessa muodossa. He voivat myös kehittyä autoteollisuuden suunnittelututkijoiksi ja saada kykyä hyödyntää innovaatioita liiketoiminnan tavoitteisiin nähden. Nämä taidot voivat auttaa oppilaita erottamaan joukosta ja asettamaan itsensä alan asiantuntijoiksi.

Yliopiston kieli, opiskelija-ilmoittautuminen ja ohjelmatiedot voivat vaikuttaa maisterintutkinnon kustannuksiin. Opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä haluttuun koulunsa rahoitussuunnittelutoimistoihin ennen pääsyä varmistaakseen, että ohjelma sopii sekä oppimiseen että talousarvion tarpeisiin.

Mahdollisuudet ovat runsaasti valmistuneille kuljetuksen suunnittelussa. Opiskelijat voivat ottaa asemia tärkeissä autoteollisuuden yrityksissä, suunnittelutoimistoissa, julkisissa turvallisuusorganisaatioissa ja ilmailualan yrityksissä. Erityisammattitutkintoihin kuuluvat tämän tyyppiset henkilöt ovat sisustusarkkitehti, suunnittelukonsultti, kaupunkisuunnittelija, laitteiden suunnittelija ja kuljetussuunnittelija. Vaikka suurin osa tämän alan henkilöistä työskentelee autoteollisuudessa, useat ovat löytäneet menestystä myös kauppa- ja insinööritoimistoissa.

Jätä kilpailu Master of Transportation Design -ohjelmassa arvostetuilta yliopistoilta eri puolilta maailmaa. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.