Keystone logo

26 Maisteri Ohjelmat sisään Rahoitusala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Rahoitusala
  • Rahoitusala
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (26)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Rahoitusala

Ansaita maisteriksi on melkoinen saavutus, että erotut muista ammattilaisia. Tämän tason tutkinto tarjoaa jatkokoulutus, antaa sinulle osaamista ja sitoutumista, jotka ovat varmasti auttaa sinua saamaan työtä omalla alalla.

Mikä on Master in Business Finance? Tämä maisteriohjelma valmentaa opiskelijat monimutkaisia ​​yritysten taloushallinnon. Uralla tyypillisesti kirjanpito, talous, taloudellinen mallinnus, varallisuudenhoito ja investointipankkitoiminta. Opiskelija voi myös joutua ottamaan tilastojen lineaarialgebraa ja toinen keskittyi matematiikan kursseja riippuen niiden erikoisala. Jotkut ohjelmat tarjoavat erikoistunutta koulutusta yritysrahoituksesta, taloudellinen teoria ja jopa käyttäytymiseen rahoitusta. Opiskelijat tarvitsevat kandidaatin soveltaa ohjelmaa, mutta määrä ei välttämättä tarvitse olla toimialasta.

Master in Business Finance tarjoaa reaalimaailman altistuminen koukeroita henkilökohtainen ja yritysrahoitus. Opiskelijoille annetaan mahdollisuus laajentaa tietojaan ja taitojaan valmistautuessaan ottamaan tilanteisiin kuten yhdistämisiä ja yritysostot, uudelleenjakoa omaisuuden ja ennustavan analyysin.

Kustannukset saada Master in Business Finance riippuu toimielimelle. On parasta ottaa yhteyttä kunkin tunnustukset osasto saada jakautuminen nykyistä aikataulua opetusta, palkkiot ja arvioidut kustannukset tarvitaan opetusresurssien kuten kirjoja ja ohjelmistoja.

Monet valmistuneet uraa vakuutus, henkilökohtainen taloussuunnittelu, yritysten taloushallinnon, pääoma- tai liikepankkitoiminnan. Opiskelija voi myös halutessaan aloittaa oman rahoituspalvelut yritys työskentelee konsulttina yksityiset tai yritykset. Toiset voivat uskaltaa julkisen sektorin ja ottamaan roolit kirjanpitäjät, tilintarkastajat ja tulojen verotarkastajasta.

Jos on päätoiminen opiskelija ei ole mahdollista tai käytännöllistä, voit varmasti löytää hyvämaineinen online-ohjelmia, jotka sopivat nykyinen elämäntapa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.