Keystone logo

27 Maisteri Ohjelmat sisään Liiketalouden tietojärjestelmät 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Informaatioteknologia
  • Liiketalouden tietojärjestelmät
  • Liiketalouden tietojärjestelmät
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Liiketalouden tietojärjestelmät

Master tutkinto-ohjelma on tarkoitettu niille, jotka ovat jo suorittaneet opinnoissa tietyllä alalla. Nämä astetta taitojen kehittämiseksi pidemmälle johdanto tasoa ja johtaa suurempaan hallintaa ammatti. Useimmat ohjelmat kestää yhdestä kahteen vuoteen ja edellyttää opinnäytetyön tai opinnäytetyön valmistuvan.

Mikä on Master in Business Information Systems? Nämä opetusohjelmat suorittaneet hallita ja valvoa tärkeitä tietoja tietokoneavusteisesti. Opiskelija voi oppia sekoittaa erilaisia ​​teknologioita saumattomasti yhteen ja helpottaa suurten organisaatioiden tarpeisiin. Hekin oppivat jakamaan tärkeitä tietoja samalla jonka turvaamiseksi. Nämä ohjelmat voivat auttaa oppilaita tulla ammattilaisia, jotka voivat tarjota ketterä ja reagoiva tietoverkkojen jotka ovat myös turvallisia.

Tuntemus laitteistoja, ohjelmistoja, ja tietokannan hallinta -tekniikoiden nämä valmistuneet kyky parantaa suorituskykyä nykyisten tietojärjestelmien. He voivat arvioida nykyisten tietoverkkojen maksimoimaan toiminnan tehokkuutta. Ne voivat myös suunnitella ja toteuttaa uusia järjestelmiä ja johtaa joukkuetta muiden IT-ammattilaiset.

Kustannukset advanced degree voi vaihdella. Opiskelijat tulee ottaa yhteyttä tunnustukset osasto koulujen että ne harkitsevat tarkempia tietoja. Lisäksi kustannuksia opetusta ja materiaaleja, on myös tarpeen budjetoida matkakuluista ja elävä majoituksen.

Jälkeen viimeistely Master in Business Information Systems, valmistuneet ovat valmiita uran IT-osaston johtajat ja hankkeiden johtajat. Heillä on monipuolisia vaihtoehtoja teollisuuden ja voi toimia yksityisten yritysten, kaupallisille organisaatioille tai valtion virastot.Tietotekniikan ja televiestinnän yritykset palkkaavat näitä asiantuntijoita valvomaan useita tietoverkkoihin. Jotkut enemmän yritteliäitä valmistuneet voivat halutessaan perustaa oman yrityksen tai toimivat konsultteina.

Verkkokurssit ovat käytettävissä, jotka helposti laajentaa oppimismahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.