Keystone logo

38 Maisteri Ohjelmat sisään Liiketaloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Liiketalouden opinnot
 • Liiketalous
 • Liiketaloustiede
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (38)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Liiketaloustiede

  Master tutkinto on tarkoitettu jotta opiskelijat voivat jatkaa opintojaan päätyttyä perustutkintoa ohjelmaa. Tietoja ja taitoja tarjoama maisteriohjelman tarkoituksena on valmistella tutkinnon hypätä suoraan menestyksekkään uran.

  Mikä on Master in Business Economics? Tämä opintolinjan on osa liiketoimintaa, joka keskittyy erityisesti soveltamisesta taloustieteen kuin se koskee toimintaa yrityksen. Liiketalouden opiskelijat usein yhdistelmä kursseja sekä taloustieteen ja liike-ohjelmia. Lisäksi on olemassa monia vaadittu yhteiskuntapoliittisia tutkimuksiin, kuten antropologia, psykologia, ja julkinen talous.

  Business on yksi kaikkein palkitsevaa kentät rakentamaan uraa, mutta se voi olla alalla, joka on vaikea murtautua. Opiskelu liiketalouden hyödyttää opiskelijoita tarjoamalla ainutlaatuisen kulma painopiste, joka usein tekee niistä houkuttelevia yrityksille.Maisteriksi haltijat saavat yleensä paljon suuremmat palkat ja usein enemmän haluttuja.

  Kustannukset ansaita maisteriksi voi vaihdella melkoisesti. Koulu ja valitsemalla ohjelma vaikuttaa opetusta ja muita kustannuksia. Maassa toimiva tutkimus muuttaa myös kustannuksia. Ennen ilmoittautua liiketaloustieteen ohjelma, se on varsin viisasta tutkia tarvittavat kustannuksella.

  Useimmat uran käytettävissä valmistuneet liiketalouden alalla ovat analytiikkaan. Taloudellinen asiantuntijat auttavat arvioimaan markkinoilla, antaa suosituksia, ja vaikuttaa päätöksentekoon. On mahdollista toimia sijoitusneuvojan, markkinatutkimukset asiantuntija, yritysanalyytikko tai pankinjohtaja. Jos olet kiinnostunut hallintaan, on myös mahdollista tulla johtaja rahoituksen. Maistereita yleensä pitäisi aloittaa korkean tason liiketalouden työpaikkaa.

  Jos olet kiinnostunut ansaita tutkinto liiketalouden, aluksi löytää ohjelma, joka sopii sinulle. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.