Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Liiketoiminnan etiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Etiikka
 • Liiketoiminnan etiikka
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (2)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Liiketoiminnan etiikka

  Maisterin tutkinto kaikilla koulutusaloilla on vaikuttava saavutus. Usein edellytetään kahden vuoden täysipäiväisen opiskelun suorittamista, tutkinto kuvaa alan tarkkoja ja täydellisiä käsityksiä.

  Mikä on Master-liiketoiminnan etiikka? Liiketoiminnan etiikka on ammattietiikan muoto, jossa tarkastellaan sekä yksilöiden että koko organisaatioiden liiketoimintaa, jotta voidaan varmistaa, että kyseinen toiminta on tarkoituksenmukaista. Se on arvokas työkalu pienyritysten omistajille ja yrityksille. Eettisyyspolitiikka voi ohjata yhtiön tavoitetta siinä yhteisössä, jossa he toimivat tai heidän toimintatapojaan muualla tilanteissa, joissa lait eivät tarjoa puitteet käyttäytymiselle, mutta esitetty kuva vaatii jonkin verran huolta.

  Master-tutkinto liiketoiminnan etiikasta voi antaa sinulle vaikuttavan joukon taitoja, joita ei ehkä saada yhtä helposti muualta. Keskittyy kommunikaatioon, päätöksentekoon ja kriittiseen ajatteluun usein antavat sinulle paremmat mahdollisuudet hallita omaa elämääsi yrityksen ohella.

  Master-tutkintojen kustannukset voivat vaihdella suuresti koulusta kouluun ja alueesta toiseen. Saat hyödyttää sinua ottamaan yhteyttä kouluihin, joissa olet kiinnostunut arvioimaan kokonaiskustannuksia.

  Kun sinulla on Master in Business Ethics, voit jatkaa työtä suurelle yritykselle, ehkä markkinoinnin johtajana tai vastaavana johtajana. Voit myös halutessasi aloittaa liiketoiminnan itsellesi konsulttina tai jopa työskennellä konsulttiyrityksen kanssa. Vaihtoehtoja on myös laatikon ulkopuolella, kuten esimerkiksi liike-aikakauslehtien kirjoittaminen tai johtavien koulutuskurssien kirjoittaminen.

  Todennäköisesti olet todennut, että voit suorittaa verkko-oppimäärän verkossa tai lähiopetuksen oppilaitoksessa. On olemassa vaihtoehtoja kaikkialla maailmassa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.