Keystone logo

14 Maisteri Ohjelmat sisään Liiketoimintasuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Liiketalouden opinnot
 • Liiketoimintasuunnittelu
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (14)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Liiketoimintasuunnittelu

   Usein ne, jotka ovat saavuttaneet kandidaatin tutkinnon tietyn alan päättävät laajentaa tietämystään että aihe entisestään, ja he tekevät niin ilmoittautumalla maisterin tutkinto-ohjelmia. Maisteriohjelmat ovat intensiivisiä opinto-ohjelmiin, jotka voidaan yleensä päätökseen noin kaksi tai kolme vuotta.

   Juuri mitä on Master in Business Engineering? Tämä tiukka ohjelma on suunniteltu antamaan osallistujille skillset ne täytyy työskennellä tehokkaasti sisällä liike, laki ja tekniikan liittyvissä ympäristöissä. Yhteinen Tutkimuskohteita näihin ohjelmiin usein yrityshallinto, liikkeenjohdon, yleinen johto tiede, toimitusketjun hallinta, oikeusjärjestelmä, talous, teknologia ja yleinen suunnittelu. Jotkin ohjelmat korostavat erityisesti aloilla tekniikan, kuten maa- ja vesirakentaminen, kun taas toiset tarjoavat kaikenkattava lähestymistapa aiheeseen.

   Monet maisterin tutkinnon vastaanottajien Huomaa vahvempi työtyytyväisyyttä ja suurempi tuottopotentiaalin jälkeen ansaita syventävä tutkinto. Valmistuneet ovat myös yleensä hakea Business Engineering opetustehtävissä korkeakouluissa tai yliopistoissa, jos he päättäisivät.

   Koska kustannukset ottaen Business Engineering kurssit vaihtelevat huomattavasti johtuen tekijöistä, kuten kurssin suosio ja maantiede, jotka ovat kiinnostuneita tietyn ohjelman tulee ottaa yhteyttä kouluun tarjoaa sen tarkka ilmoittautuminen kustannuksia.

   Tutkinnon Master in Business Engineering ohjelmat ovat valmiita uran menestys lukuisilla eri aloilla. Monet jatkaa tullakseen yritysjohtajia, toimitusketjun johtajat, tai johtajat rahoituslaitokset. Toiset löytää palkallista siviili- tai taloudellinen insinöörejä.Useimmat valmistuneet löytää työtä monenlaisia ​​teknisiä, taloudellisia tai liiketoimintaan liittyviä lisäkorvaukset, kun taas jotkut haluavat opettaa aihe tai samanlainen aihe on korkeakoulussa tai yliopistossa tasolla.

   Meidän tietokanta on hyvä paikka alkaa tutkia monien yritysten insinöörin maisteriohjelmien tarjotaan verkossa koulujen ympäri maailmaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.