Keystone logo

41 Maisteri Ohjelmat sisään Liikuntakasvatus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kasvatustiede
 • Opetusala
 • Liikuntakasvatus
Opintoalat
 • Kasvatustiede (41)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Liikuntakasvatus

  Master-tutkinto on kunnianoppilas viettää vuotta työskennellessään osana jatko-ohjelmaa. Tämä tutkinto voi saada heidät hakemaan töitä omalla alallaan tai saada tohtorin tutkinnon.

  Mikä on fyysisen kasvatuksen maisteri? Se on tutkinto, joka tarjoaa opiskelijoille taitoja, joita he tarvitsevat toimimaan liikunnanopettajana. Tässä ohjelmassa ilmoittautuneiden tulisi odottaa saavansa läpäistävän perusteellisen terveyden ja fyysisen kyvyn sekä onnistuneiden urheilutapahtumien toteuttamisesta kouluissa. Ohjelmaan voi sisältyä psykologia, urheilu-teoria, anatomia, sydän- ja verisuonitaide sekä urheilun opetussuunnitelma ja opetus.

  Suorituksetta liikuntakasvatuksessa voi valmistaa tutkinnon suorittaneita hyvin kehittyneitä valmennusta, tiimityötä ja julkista taitoa. Nämä taidot voivat auttaa siirtymään turvaamaan palkitsevan uran valmistumisen jälkeen.

  Koulutuksen kokonaiskustannukset maisterin tutkintoon riippuvat siitä, jos opiskelija haluaa opiskella kokopäiväisesti ja missä koulu sijaitsee. Opiskelijoita kehotetaan tutustumaan tuleviin kouluihinsa lisätietoja tai kysymyksiä.

  Saatuaan tutkintonsa, tutkinnon suorittaneet voivat löytää palkitsevia työmahdollisuuksia opettajina kaikissa kouluissa. He voivat myös työskennellä henkilökohtaisena kouluttajana, kuntosalin omistajana ja liikenteenharjoittajana, urheiluvalmentajana tai toiminnan ohjaajana. Jos lasten kanssa työskentely ei ole houkutteleva, tutkinnon suorittaneet voivat löytää työtä terveysklubeissa, kylpylöissä, korkeakouluissa tai ikääntyneillä auttamaan koordinointitoimintaa. Ne, jotka haluavat maksimoida ansaintapotentiaalinsa, saattavat pystyä tekemään niin korkeakoulututkintoa tai työskentelemään freelance-konsulttina tai kouluttajana.

  Online-maisteriohjelmat liikuntakasvatuksessa löytyvät kouluista ympäri maailmaa. Nämä ohjelmat ovat hyviä niille, jotka eivät voi sitoutua perinteiseen aikatauluun. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.