Keystone logo

82 Maisteri Ohjelmat sisään Liikuntatiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
  • Liikuntatiede
Opintoalat
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (82)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Liikuntatiede

Mestari 's tutkinto on usein luonnollinen seuraava askel etenemistä monien uraa, joka tarjoaa tutkinnon kanssa enemmän tuottopotentiaalin ja urakehitystä alansa valinta.

Mikä on Master Sports Science? Tämä edistyksellinen tutkinto voi tarkoittaa monia asioita, riippuen painopiste yksittäisen ohjelman. Laajasti, urheilu tieteen astetta keskittyvät tieteelliseen käsitteitä urheiluun liittyviä ja biologian tai näyttöön perustuvien koulutuksesta. Tämä voi sisältää liikuntalääketieteen, erikoistunut astetta liikkeen tieteiden ja vammojen ehkäisyyn, ja jopa valmennusta psykologian ohjelmia. Konsultointi yksittäisten ohjelmien oppia lisää heidän painopistealue tutkimuksessa kerromme lisää.

Tieteellinen ymmärrys ihmiskehon on erilaisia ​​sovelluksia uran urheilun sekä urheilijoille ja valmentajille, mikä tekee koulutus urheilun tieteen tärkeitä kaikille kanssa ihmisiä näissä rooleissa.Ymmärtämällä näyttöön perustuvia tapoja arvioida suorituskykyä, turvallisuus, ja riskienhallinta, opiskelijat pystyvät paremmin auttamaan urheilijoita saavuttamaan ja säilyttämään huippukunnossa koko uransa.

Kustannukset ohjelmia urheilu tiede ovat hyvin vaihtelevia ja riippuu sekä ohjelman sijainti. Se voi myös vaihdella, koska määrä käytännön laboratorio tiede opetussuunnitelmaan, koska on usein merkittävien palkkioiden ja muut asiaan liittyvät kustannukset. Saat lisätietoja kustannuksista urheilu tiedeohjelmia, on parasta tutkia yksittäisille kouluille.

Uran Sports Science ovat ensisijaisesti valmennusta ja koulutusta, ja ne voivat sisältää mitään roolia, joka sopii näihin luokkiin. Ne, jotka saavuttaa jatkotutkintoja aihe tyypillisesti muodostavat korkeimman tason valmennusta ja koulutusta henkilöstölle, ja koska heidän kokemuksensa rakentaa, he voivat tulla erittäin haluttu suurempien urheilujärjestöjen on ammatillinen ja kollegiaalinen tasoilla.He myös yleensä yhteisiä organisaation tehtävissä kouluikäisten urheiluun ja muiden liikuntakasvatus.

Urheilu tiede on kasvava ala, ja kansainväliset opiskelumahdollisuudet ovat saatavilla eri yliopistoissa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.