Keystone logo

7 Maisteri Ohjelmat sisään Logiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Filosofia
 • Logiikka
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (7)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Logiikka

  Opiskelijat, jotka suorittavat kandidaatin tutkinnon ja haluavat joko laajentaa osaamispohjaaan tietyn aiheen tai harjoittaa tutkintoa liittyvällä alalla voi usein harjoittaa päällikön. Suurin osa maisterin tutkinnoista kestää noin kaksi vuotta, vaikka jotkut ohjelmat tarjoavat tutkinnon vähemmän aikaa.

  Mikä on Master in Logic? Tämän opetussuunnitelman tutkijat keskittyvät muodollisten järjestelmien soveltamiseen ja tutkivat, miten järkeenkäyminen leikkaa ja vaikuttaa niihin. Tässä tapauksessa järjestelmät voivat olla digitaalisia tai perustettuja tieteeseen ja matematiikkaan, vaikka opiskelijat voisivat tutkia tieteen filosofisia näkökulmia. Muita tutkimusaloja voivat olla retoriikka ja suostuttelu sekä symbolit ja symbolinen logiikka, molemmat klassisen koulutuksen perusteet.

  Logiikan tutkinto voi auttaa oppilaita terävöittämään päättelykykyään ja auttamaan heitä havaitsemaan virheitä järjestelmässä, mikä voi olla erittäin tärkeää tieteen ja tekniikan aloilla. Logiikka opettaa ammattilaisia ​​neuvottelemaan ja kehittämään vahvaa deduktiivista päättelyä, joka on tärkeää kansainvälisessä liiketoiminnassa.

  Harkitessaan budjetistaan ​​tutkijoita, tulevien opiskelijoiden tulisi muistaa, että sijainti saattaa vaikuttaa opetuksen kustannuksiin. Niin voi olla myös koulun tyyppi. Yksityiset yliopistot ja korkeakoulut ovat usein kalliimpia kuin julkiset koulut.

  On olemassa useita mahdollisuuksia valmistuneita, joilla Master in Logic voi jatkaa, jos he valitsevat. Monet haluavat jatkaa akateemisia opintojaan, saada tohtorin tutkinto ja sukeltaa akateemiseen maailmaan logiikan, filosofian tai jopa tietojenkäsittelytieteen professorina. Toiset voivat soveltaa taitojaan tekniikan, viestintätekniikan ja vastaavien ammattilaisten taidoissa, jotka tulevat tietokoneinsinööreiksi tai ohjelmoijiksi.

  Saavuttaminen Master-logiikassa on jalo harjoittaminen. Valmistuneiden tulisi löytää tyydyttävä ura ammattiin, olivatpa he edelleen akateemisissa tai liittyneet yksityiseen sektoriin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.