Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 13 Maisterintutkinnot sisään Luonnontieteellinen ala 2023

13 Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteellinen ala 2023

Yleiskatsaus

Mikä on STEM-koulutus?
STEM-koulutus on termi, jota käytetään kuvaamaan opetussuunnitelmaa, joka keskittyy luonnontieteisiin, teknologiaan, tekniikkaan ja matematiikkaan. LUMA-aineiden opetuksen tavoitteena on valmistaa opiskelijoita työpaikkoihin kasvavilla tieteen ja teknologian aloilla. Näiden alojen ammattilaisten kysynnän odotetaan kasvavan nopeammin kuin muiden ammattien. STEM-koulutus voi auttaa oppilaita kehittämään taitoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen näissä ammateissa.

Miksi LUMA-aineiden opiskelu on tärkeää?
On monia syitä, miksi STEM-koulutuksen opiskelu on tärkeää. Ensinnäkin, kuten edellä mainittiin, tiede- ja teknologiataitoja omaaville työntekijöille on kasvava kysyntä, mikä tarkoittaa, että tarvitaan myös opettajia, jotka voivat valmistaa opiskelijoita STEM-uralle. Toiseksi STEM-koulutus voi auttaa oppilaita oppimaan ajattelemaan kriittisesti ja ratkaisemaan ongelmia. Tämä on tärkeä taito kaikilla aloilla, mutta se on erityisen tärkeä tieteessä ja teknologiassa. Opiskelijat, jotka kykenevät ajattelemaan kriittisesti ja ratkaisemaan ongelmia, ovat paremmin valmistautuneita tulevaisuuden koulutukseen, olipa kyse luonnontieteistä ja tekniikasta tai muista aineista. Kolmanneksi LUMA-aineiden opetus voi auttaa oppilaita kehittämään rakkautta oppimiseen. STEM-aineet ovat kiehtovia ja voivat olla erittäin palkitsevia opiskella. Kun opiskelijat rakastavat oppimista, he menestyvät todennäköisemmin urallaan.


Mitä opiskelen LUMA-aineiden tutkinnon aikana?STEM-koulutuksen tutkinnon aikana suorittamasi kurssit vaihtelevat valitsemasi ohjelman mukaan. Useimmat ohjelmat edellyttävät kuitenkin, että otat luonnontieteiden, tekniikan, tekniikan ja matematiikan kursseja. Saatat joutua ottamaan kursseja myös muista aineista, kuten opetuksesta, pedagogiikasta, opetushallinnosta ja muista koulutusuraan liittyvistä aiheista.

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kasvatustiede
  • Opetusala
  • Luonnontieteellinen ala
Opintoalat
  • Kasvatustiede (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto