Keystone logo

38 Maisteri Ohjelmat sisään Luovat alat 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taidealan opinnot
  • Luovat alat
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (38)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Luovat alat

Opiskelijoille, jotka haluavat parantaa uramahdollisuuksia, vaihtaa johonkin toiseen kenttään tai yksinkertaisesti saada henkilökohtaista täyttymystä voi saada maisterin tutkinto. Monet laitokset tarjoavat koko ajan ja osa-aikaisia ​​ohjelmia.

Mikä on Master Creative Arts? On olemassa laaja valikoima maisterin n ohjelmia, jotka keskittyvät parantamaan yksilöiden 'taiteellisia kykyjä, kuten maalausta, piirustusta, kirjoittaminen, valokuvaus ja toimivat ohjelmat. Ei ole väliä mitä kenttä opiskelija päättää tulla, hän voi odottaa tiukkaa tutkimus, jotta hienosäätää kuria. Opiskelijat voivat opiskella aikakausilta taiteen liikkeitä ja erilaisia ​​tekniikoita projektit valmiiksi tai kehittää salkun. Monet ohjelmat tarjoavat mahdollisuuksia työharjoitteluun, jossa opiskelijat voivat saada mielekästä elämänkokemusta.

Opiskelija suorittaa tämän ohjelman saat tyytyväisyyttä parantaa kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisu ja tiimin yhteistyötä taitoja.He oppivat, miten luoda mielekästä työtä sekä miten työskennellä tehokkaasti muiden kanssa, jotka voivat olla hyvin arvokkaita monilla teollisuudenaloilla.

Kustannukset Master Creative Arts riippuu toimielimelle. Pituus ohjelma voi vaihdella huomattavasti, yhdestä vuodesta useisiin vuosiin. On suositeltavaa, että opiskelijat antavat toimielimen n toimistoon, onko kustannukset täyttävät niiden talousarvioihin.

Valmistuneet Master in Creative Arts saanut on lisääntynyt kyky suoriutua taiteellinen veneet. Monet voivat hallita joukkueita tai edes alkaa organisaatioille. Jotkut tulevat ammattitaiteilijoita, jotka asettavat työnsä myyntiin verkossa tai kaupoissa. Toiset rekrytoidaan organisaatioissa tulla ammattikuvaajat, kirjailijoita, graafiset suunnittelijat tai valmistelijat. Opetus julkisissa ja yksityisissä yliopistot ja korkeakoulut on myös suosittu polku; toiset päättää tarjota yksi-vastaan-yksi yksityistunteja.

On monia vaihtoehtoja saamiseksi tämän verran saatavilla ympäri maailmaa.Aloita etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.