Keystone logo

45 Maisteri Ohjelmat sisään Luovien alojen johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Johtamisopinnot
 • Luovien alojen johtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (45)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Luovien alojen johtaminen

   Ylempi korkeakoulututkinto on edistyksellinen akateeminen saavutus niille, jotka suorittavat menestyksekkäästi ennalta määrätyn opintojakson tietyllä alueella tai teollisuudessa, ja sitä käytetään usein askeleena kohti korkeampaa palkkaa tai korkeampaa tutkintoa.

   Mikä on Master in Creative Industries Management? Tämä perinpohjainen ja kattava opinto-ohjelma kestää noin kaksi vuotta useimmille opiskelijoille, ja opettaa heille erilaisia ​​kriittisiä taitoja, jotka ovat välttämättömiä esiin tulevien, visuaalisten ja interaktiivisten taiteiden johtajana. Luovaa teollisuutta hallitsevan maisteriohjelman opiskelijoiden tulisi odottaa perusteellista tutkimusta markkinoinnista, johtamisesta, rahoituksesta, projektinhallinnasta sekä lakien ja etiikan suhteista tiedotusvälineisiin, mainontaan, taiteeseen ja pelaamiseen.

   Luovutustekniikan Master-ohjelman Master-valmistuneiden valmistuneet ovat valmiita menestymään monissa kannattavissa globaaleissa tehtävissä ja yleensä pystyvät hallitsemaan korkeampia palkkoja kuin tutkinnon suorittaneiden tai vain kandidaatin tutkinnon suorittaneet.

   Tällaisen ohjelman toteuttamiseen ei ole ennalta määrättyjä kustannuksia. Sen sijaan opetus perustuu useisiin tekijöihin, muun muassa ohjelman tarjoamaan koulujen arvostukseen ja kokoon ja maantieteelliseen alueeseen, jonka kautta se toteutetaan.

   Opiskelijat, jotka ansaitsevat menestyksekkäästi Master Creative Industries Management -organisaatiossa, kykenevät ottamaan osaa globaaleihin tehtäviin mediassa ja luova teollisuudessa. Monet tutkinto-opiskelijat jatkavat työskentelemään yhteisön taiteessa, riippumattomissa mediaorganisaatioissa, web design -yrityksissä tai pelaamisessa, kun taas toiset keskittävät huomionsa muihin aloihin, jotka arvostavat vahvoja yrittäjätaitoja, kuten pankki- ja rahoitusalalla. Toiset taas käyttävät tutkintoa keinona saada vielä suurempi.

   Lukuisat koulutusvaihtoehdot ovat maailmanlaajuisesti niille, jotka haluavat saada maisterintutkinnon luovan teollisuuden johtamiselta. Monet syrjäisillä alueilla opiskelevat haluavat ilmoittautua online-ohjelmiin, koska he tarjoavat suurta joustavuutta. Tietokantaamme on erinomainen paikka tutkia lukuisia opetusvaihtoehtoja, joten etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.