Keystone logo

22 Maisteri Ohjelmat sisään Maahanmuuttotutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Kehitystutkimus
  • Maahanmuuttotutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (22)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Maahanmuuttotutkimus

Suurin osa maisterin tutkinnoista on tarjolla taiteen maisteriksi tai maisteriksi. Valitun uraohjauksen mukaan päällikkö voi lisätä uransa tai avata aiemmin suljettuja ovia.

Mikä on maahanmuuttotutkimuksen päällikkö? Tutkimus on suuri osa tätä tutkintoa. Opiskelija perehtyy maahanmuuttopolitiikkaan, tutkimusmenetelmiin, työvoiman muuttoliikkeeseen, syrjäytymiseen ja kehitykseen nykymaailmassa sekä maailmanlaajuisista suuntauksista. Yksittäiset kurssireitit voidaan räätälöidä riippuen oppineiden eduista ja tulevista uran tavoitteista. Opiskelija oppii erilaisten lakien ja politiikan osa-alueet ja miten he harjoittavat niitä kentällä. Suurin osa koulutusohjelmista valmistuu kahdessa vuodessa ja siihen sisältyy opinnäytetyö. Monet tarjoavat myös mahdollisuuden opiskella ulkomailla.

Ohjelma opettaa osallistujille, miten kampanjaa ja harrastustoimintaa harjoitetaan. Oikeiden tutkimusmenetelmien tuntemus ei ainoastaan ​​auttaisi valitsemaan ura-aluetta, vaan myös auttaa opiskelijoita tutkimaan asianmukaisesti muita elämääsi koskevia asioita, jotka hyödyttävät terveydenhuollon laatua ja auton ostoa kodin omistamiseen.

Valmistaudu taloudellisesti selvittämällä käytettävissä olevat vaihtoehdot eri kustannuksista vaadittavan kurssitarpeen mukaan ennen kuin päätetään oikeasta ohjelmasta opiskelijalle ja hänen budjetilleen. Suositellaan myös koulujen saavuttamista nykyisestä kustannusten alentamisesta.

Tutkinnon suorittaneet ovat ottaneet maisterin maahanmuuton opinnoista ja jatkoivat koulutustaan ​​lääkäreiksi ja asianajajiksi. Monet ovat myös jatkaneet työtä globaaleille järjestöille, kuten Yhdistyneiden Kansakuntien avustus- ja työelimelle. Ihmisoikeuksiin, maahanmuuttoon, humanitaariseen ja pakolaistyöhön liittyvät urapolut ovat kaikki toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja. Monet valtiolliset ja kansalaisjärjestöt ja -elimet tarjoavat potentiaalisia työmahdollisuuksia tutkinnon suorittaneille. Ruohonjuuritason organisaatiot, yrittäjyys, journalismi ja diplomaattisuus tarjoavat lisää uravalintoja.

Ohjelmat ovat saatavilla eri yliopistoissa eri puolilla maailmaa tai verkossa opiskelijoille, jotka tarvitsevat joustavan aikataulun. Aloita prosessi, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.