Keystone logo

7 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Historia Maailmanhistoria 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Historia
  • Maailmanhistoria
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Historia Maailmanhistoria

Master-tutkinnon suorittamiseksi on oltava jo suoritettu tutkintotodistus. Mestarin ohjelma on tapa, jolla opiskelijat voivat lisätä tietouttaan valitsemallaan tutkimusalalla ja laajentaa uranäkymiä.

Mikä on mestari maailmantaloudessa? Päällikön tällä alalla on yleensä kaksi vuotta loppuun ja koostuu koulutuksesta postkolonialistisessa historiassa, politiikassa, globaalissa yhteiskunnallisessa historiassa ja / tai kulttuurihistoriassa. Yksilö, joka suorittaa tutkinnon tällä alalla, voi saada syvemmän käsityksen uskonnosta, ihmisistä, ideoista ja esineistä sekä tutkia, miten kukin näistä käsitteistä toimii vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kurssit voivat korostaa voimakkaasti vallan, uskonnon, tunteiden ja sosiaalisten suhteiden merkitystä kussakin kulttuurissa.

Tutkijalla, jolla on tutkinto maailmantaloudessa, voi kehittää monia arvokkaita taitoja ja piirteitä, mukaan lukien kyky tehdä perusteltuja johtopäätöksiä perustuen syvälliseen ymmärrykseen tutkituista aiheista. Tämän alan opiskelijat ovat yleensä kriittisempiä niille annetuista tiedoista, mutta enemmän myötätuntoa ja ymmärrystä muille. Jokainen näistä piirteistä voi palvella yksilöitä hyvin kaikilla elämänsä osa-alueilla.

Master-tutkintojen kustannukset vaihtelevat huomattavasti ja riippuvat useista tekijöistä. Jos opiskelijat asuvat, ovatko he suorittavat kursseja verkossa tai luokkahuoneessa ja kuinka kauan ohjelman kesto voi vaikuttaa lopulliseen hintaan.

Tämän alan tutkijat pyrkivät yleensä löytämään heidät tekemällä oman tutkimuksensa PhD-opiskelijaksi. Ne, jotka eivät halua jatkaa koulua, saattavat myös menestyä tutkimuslaitoksissa tutkijoina, akateemisina laitoksina opettajina ja professoreina, museoina kulttuuriperintökulttuurina ja valtion virastoina diplomaateina. Yksilöt voivat myös saada uran journalismia, kirjoittamista ja markkinointia varten.

Monissa yliopistoissa on globaalissa historiassa maisteriohjelma, ja luku tarjoaa verkkokurssit helppoudelle ja mukavuudelle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.