Keystone logo

4 Maisteri Ohjelmat sisään Maailmankirjallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Kirjallisuus
 • Maailmankirjallisuus
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (4)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Maailmankirjallisuus

  Maisteriksi on laatu kaksivuotinen ohjelma, joka antaa sinulle koulutusta täytyy edetä työurastasi. Tämä auttaa pitämään oman kandidaatin seuraavalle tasolle ja tulee avata ovia muita työllistymismahdollisuuksia.

  Voidaan kysyä, mikä on Master World Literature? Kahden vuoden kuluessa, tämä ohjelma olisi katettava kaikki siihen liittyvä maailman kirjallisuutta perusteellisen tavalla. Se antaa sinulle korkea koulutustaso ja uuden uran vaihtoehtoja kuin hyvin. Voit keskittyä kursseja kuten mestariteoksia eurooppalaisen kirjallisuuden, mestariteoksia kirjallisuuden kritiikkiä, kulttuurintutkimus, Lähi-idän kirjallisuuteen ja kulttuuriin, Aasian kirjallisuus, naisten maailmassa kirjallisuuden ja kehittyneet kurinpidollisia tutkimus.

  Tässä ohjelmassa, opit kaiken kirjallisuudesta ja kulttuurien menneisyyden ja laajentaa tietämystä, kun se tulee historian maailman.Olet todennäköisesti täytyy oppia toista kieltä sekä, mikä korostaa uskossa, että kieli ja kirjallisuus kietoutuvat toisiinsa. Opit arvostamaan kulttuurien muita ihmisiä maailmassa tänään.

  Maistereita eivät ole niin kalliita kuin ansaita kandidaatin tutkinto, lähinnä siksi, että ohjelmat ovat kestoltaan lyhyempi. Kustannukset kahden vuoden riippuu siitä, mitä koulussa olet läsnä ja missä maassa.

  Vaikka monet saattavat ajatella uravaihtoehtoja maailman kirjallisuus ovat rajalliset, tämä ei välttämättä ole. On todella monia asioita voi tehdä tämän verran. Voit valita valokuvauksen, kuvataiteilija, kirjallisuuden agentti, Internet asiantuntija, konsultti, asianajaja, tutkimus analyytikko, mainonta Account Executive, yhteisö järjestäjä, teatteri näyttelijä tai johtaja, kustantaja, toimittaja, toimittaja, käsikirjoittaja, psykologi, radio tuottaja, TV reportteri, henkilöresurssit asiantuntija, kirjastonhoitaja, professori, lääketieteen koulu, tai sosiaalityöntekijä.Tutkimus jokainen ja selvittää, mitä työtä sopisi sinulle parhaiten.

  Jos on mahdollisuus, kannattaa hyödyntää saada maisteriksi. Voit ottaa kursseja verkossa, jos haluat, tai voit valita luokkansa vaihtoehto. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.