Keystone logo

11 Maisteri Ohjelmat sisään Rakentaminen Maanmittaus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Rakentaminen
 • Maanmittaus
Opintoalat
 • Rakentaminen (11)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Rakentaminen Maanmittaus

  Ylempi korkeakoulututkinto voi perustaa henkilön ammattipätevyyden valituilla aloilla, ja se voi olla yhdyskäytävä tohtorintutkinnolle. Se voi avata monia mahdollisuuksia henkilökohtaisessa ja ammatillisessa elämässä.

  Mikä on maastopäällikkö? Tällainen ohjelma tyypillisesti kehittää opiskelijoiden kykyä tuottaa kartta tai suunnitelma rakentamiseen tallentamalla maa-alueen ominaisuuksia. Opiskelijat voivat valita monenlaisia ​​kursseja, jotka kattavat matematiikan, filosofien ja historian mittaus, sekä työselostus, joka kattaa rakennusmääräykset, koodit ja suunnitteluperiaatteet. Opiskelijoilla on yleensä mahdollisuus erikoistua tietylle maantieteelliselle alueelle, kuten geodeettiselle, topografiselle, rakennetulle, fotogrammetriselle ja katastralliselle alueelle. Päällikön tutkinto suoritetaan yleensä sen jälkeen kun opiskelija suorittaa noin kaksi vuotta jatko-opintoja.

  Opiskelijat, jotka työskentelevät maisterin tutkittavaksi, voivat kehittää enemmän kykyä tulkita ja ymmärtää monimutkaisia ​​matemaattisia ongelmia. He oppivat usein käyttämään hienostunutta teknologiaa mittaamaan tarkkoja mittauksia sekä saamaan asiantuntemusta maaperän ja mineraalien fysikaalisista ominaisuuksista. Kaikki nämä taidot voivat auttaa tekemään loppututkinnon suorittaneista vahvempia työnhakijoita.

  Koulutuskustannukset, kirjat ja majoitus tähän ohjelmaan voivat vaihdella jokaiselle henkilölle ja oppilaitokselle. Ohjelman kesto voisi vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Useiden laitosten vertailu on usein paras tapa määrittää kokonaiskustannukset.

  Ihmiset, jotka suorittavat Master in Surveying -ohjelman, saattavat työskennellä rakennusalalla katsastajina ja sertifioijina. Kokemus ja alan täydennyskoulutus voivat avata johtamis- ja johtamistehtäviin liittyviä mahdollisuuksia, kuten rakennusmestari, kenttäinsinööripäällikkö, projektipäällikkö ja konsultti. Tutkinnon suorittaneita ovat myös kysyntä hallituksen suunnittelulautakunnissa. Monet valtion virastot ja yksityiset yritykset työllistävät valmistuneita maantie- ja rakennusprojektien katsastajina.

  Korkeakouluopintoja voivat tarjota Master in Surveying -ohjelma monissa paikoissa eri puolilla maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.