Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Ympäristötieteet Ekologia Maisemaekologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Ympäristötieteet
  • Ekologia
  • Maisemaekologia
Opintoalat
  • Ympäristötieteet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Ympäristötieteet Ekologia Maisemaekologia

Suorituksen suorittaminen on erinomainen tapa edetä kilpailukykyisessä työmarkkinoissa. Korkeakoulutus on avain monien ammattimaisten mahdollisuuksien lisääntymiseen.

Mikä on maisema-ekologian maisteri? Tämä tutkimusala sisältää syvällisen arvioinnin kasvien, eläinten ja mikro-organismien yhteisöistä monissa laajoissa ympäristöissä. Kurssilla voi olla opetuksia biokemian, säilyttämisen, väestön dynamiikan ja paljon muuta. Opiskelija saa syvemmän käsityksen siitä, miten erilaiset lajit ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja heidän ympäristöineen sekä luonnollisten paineiden ja ihmisen käyttäytymisen vaikutuksia näihin järjestelmiin.

Maisema-ekologian tutkinnon suorittaneet oppivat tuntemaan monipuolisen elämän verkon, joka on olemassa kaikkialla. Opiskelijat saattavat ymmärtää, miten he voivat vaikuttaa muutoksiin luonnonsuojelualueiden säilyttämiseksi, miten he voivat analysoida erilaisia ​​maisemia ja paikallisia ongelmia, jotka ovat arvokkaita taitoja useille ammateille.

Tällaisen tutkintojen kustannukset voivat vaihdella, koska ohjelmia tarjotaan monissa eri instituutioissa maailmanlaajuisesti. Monet vaativat tietyn määrän soveltavaa oppimista. Suurin osa näistä ohjelmista kestää noin 1-2 vuotta.

Maisema-ekologian maisteri voi laskea opiskelijoille useita palkitsevia töitä. Monet yliopistot luottavat professoreihin tekemään tutkimusta ja tekemään uusia tutkimuksia. Eri perusteet tarvitsevat tutkijoita ja tutkijoita syyn nostamiseksi. Rakennusyritykset tarvitsevat usein konsultteja neuvomaan niitä maisemakysymyksistä. Tämäntyyppinen tutkinto voi johtaa yksilöiden tekemään todellista vaikutusta ympäröivään maailmaan. Nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa elämme, missä ihmiskunta on taivaanranta, on tärkeää pohtia ihmisten käyttäytymisen vaikutuksia luonnonmaisemissa.

Paikallisesti ja ympäri maailmaa on monia kouluja, jotka tarjoavat Master in Landscape Ecology. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.