Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 54 Maisterintutkinnot sisään Matkailu- ja restonomia-ala 2023

54 Maisteri Ohjelmat sisään Matkailu- ja restonomia-ala 2023

Yleiskatsaus

Opiskelijat toteuttavat maisteriksi etsivät kehittynyttä osaamista ja koulutusta tietyllä alalla. Perustutkintoa astetta on yleensä tuloa varten tarvittavat maisteriohjelman. Harjoitustyö, tutkimushankkeita ja harjoittelupaikkoja voi olla osa opetussuunnitelmaa.

Mikä on Master Matkailun ja Hospitality? Opiskelijat, jotka nauttivat ihmisten kanssa, jotka tarjoavat virkistysmahdollisuuksia ja suunnittelee määränpää matkailu löydät matkailu-ja ravintola jännittävä ja palkitseva kenttä. Kurssit keskitytään hallinnon ja markkinoinnin erityisiä sovelluksen vieraanvaraisuutta ja matkailualalla. Osaamista kehitetään palvelujen laadun sekä strategisen johtamisen ja johtajuuden. Tutkimukset sisältävät ennustaminen ja budjetointi, geopolitiikka ja uusia suuntauksia, kansainvälinen markkinointi ja asiakasrekisteriin. Opiskelija oppii tekemään ennusteet tulevista näkökohdista ja suunnitelma onnistuneita ohjelmia ja tapahtumia.

Edut ohjelma voidaan nähdä henkilökohtaisen ja ammatillisen tason.Opiskelijoiden elämää rikastetaan suurempaa tietoa ja muiden kulttuurien ymmärtämistä. Keskustelu asiaan liittyviä kysymyksiä maailmanlaajuisesti auttaa tasoittamaan tietä paremman maailman suhteisiin. Lisääntynyt taitoja ongelmanratkaisuun voidaan soveltaa arkipäivän haasteisiin sekä työhön liittyviä hankkeita.

Ohjelmat matkailuun ja vieraanvaraisuus ovat saatavilla ympäri maailmaa, jotka eroavat toisistaan ​​kestoltaan ja akateemisen aikataulut. Kustannukset vaihtelee koulun sijainnista ja opetussuunnitelma. Opiskelijan tulee tutkia niiden vaihtoehtoja ja mitkä mahdollisuudet parhaiten vastaa niiden tarpeita ja tavoitteita.

Työpaikat alalla ovat runsaat, laaja mittakaava ja maailmanlaajuiset. Työpaikat ovat saatavilla matkailun toiminnan, luentoja ja kuuleminen, matkatoimistot, tapahtumien hallinta ja kiertoajeluja. Valmistuneet ovat palkattiin johtajien hotellit, lomakohteet ja kylpylät tai erikoislääkärinä kokemus suunnittelu ja kansainväliset vieraanvaraisuutta.Risteily, pitopalvelut, ravintoloita, matkapalvelut ja lomakeskus seurat pyrkivät asiantuntijoita tulkita nykyisiä suuntauksia ja suunnitella tulevia mahdollisuuksia.

Edetä urallasi jännittävässä alalla matkailu-ja ravintola, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Matkailu
  • Matkailu- ja restonomia-ala
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (54)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto