Keystone logo

123 Maisteri Ohjelmat sisään Matkailuala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Matkailu
  • Matkailuala
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (123)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Matkailuala

Monet opiskelijat jatkaa maisterin tutkinnon halutessaan tutustua opetussuunnitelman keskitytään matkailualan. Holding edistyksellinen tutkinto tällä alueella tarjoaa kilpailuedun tällä erittäin haluttu kenttä.

&nbsp

Mikä on Master in Tourism Management? Master in Tourism Management asuja opiskelijoille keskeisiä tietämyksen kuten kehitysmaiden yritysidea, lisätä tuloja, puolustaa kestävyyttä, ja hallinnoimalla luonnonvaroja ja henkilöresursseja. Ohjelma osallistujat oppivat myös perusrakenneosia matkailu, mukaan lukien maailmanlaajuiset teemat kuten hallinnan. Opiskelija valitsee vaihtoehtoja laajan valikoiman kursseja, jotka vastaavat heidän etujaan; tämä voi sisältää maailmanlaajuisen matkailun politiikka, matkailu rahoitus ja strateginen hallinta matkailualalle.

&nbsp

On monia syitä, miksi opiskelijat valitsevat jatkamaan Master in Tourism Management.Esimerkiksi ne tutustuu eri käsitteitä, kuten luontomatkailua, viestintä ja konfliktien hallinta, ja matkailun markkinointi. Lisäksi edistyksellinen tutkinto tällä alalla antaa yksilöille edetä nopeasti nopeasti muuttuvassa globaalissa ympäristössä matkailun hallintaan.

&nbsp

Kustannukset vaihtelevat riippuen laitos, ja ohjelma kestää yhdestä kolmeen vuotta. On tärkeää tuleville opiskelijoille tutkimukseen koulussa perusteellisesti varmistaakseen, että ohjelma tarjosi sopii aiottuun tavoitteita.

&nbsp

Yksilöt, jotka saavat maisterin tutkinto joutuvat usein suuri kysyntä useita kantoja, jotka ovat yhä kilpailukykyinen, kuten matkatoimistot, matkaoppaiden ja matkailun markkinoinnin johtajat.Opiskelija kehittää tehostaa viestintää ja markkinointia säätiöt opetella vuorovaikutuksessa intensiivisellä oppimiskokemukset vertaisten kanssa, tiedekunnan ja alan ammattilaisia ​​eri puolilta maailmaa.

&nbsp

Kansainväliset ja kotimaiset vaihtoehdot ovat saatavilla eri yliopistoissa. Online luokat ovat erinomainen vaihtoehto ihmisille, jotka asuvat ympäri maailmaa, erityisesti syrjäisillä alueilla, joissa vähän pääsy laitokseen. Internet-pohjainen vaihtoehtoja myös palvelemaan henkilöitä, jotka vaativat joustava aikataulu. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.