Keystone logo

33 Maisteri Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Mediajohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Media
  • Mediajohtaminen
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (33)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Mediajohtaminen

Tutkijakoulun ensimmäisenä tasona maisterin tutkinto seuraa perustutkintoa ja kandidaatin tutkintoa. Se mahdollistaa päällikön pääsyn tiettyyn ammatilliseen alueeseen tai oppiaineeseen.

Mikä on pääaine mediahallinnassa? Tämä tutkinto-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat hallita mediayrityksiä, tarjota strategista konsultointia ja tulla viestintäjohtajiksi. Jotkut aiheet kattavat usein hakukoneoptimoinnin ja markkinoinnin, sosiaalisen median viestinnän, datapohjaisen johtamisen ja yrityksen johtamisen. Ohjelman osanottajat oppivat usein internetin turvallisuudesta, globalisaatiosta ja erilaisista mediaorganisaatioista kattamaan tärkeät aiheet, joita ammattilaiset kohtaavat.

Media-hallinnon maisteriohjelman opiskelijat voivat odottaa oppivansa esimerkiksi liiketoiminnan johtamisen ja projektinhallinnan taitoja, jotka ovat hyödyllisiä ammattitaitoja, joita voidaan soveltaa käytännössä missä tahansa teollisuudessa. He myös oppivat, kuinka tehokkaasti hoidetaan ammattimaista digitaalista viestintää organisaatioille.

Median hallinnan kandidaatin kulut riippuvat siitä, mihin kouluun osallistut ja mihin maahan se sijaitsee. Ohjelmat yleensä kestää vuosittain tai kaksi. Saavuttaminen kouluihin ajantasaisimmista taloudellisista tiedoista on aina hyvä veto.

Media Management -ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet voivat odottaa saavansa uraa tuotantovastaavalta, markkinatutkijalta ja nuoremmalta konsulttilta vanhempiin tehtäviin, kuten kumppani, projektipäällikkö, digitaalisen julkaisutoiminnan päällikkö, toimittaja, mediakonsultti ja ohjelmajohtaja. Mahdollisuudet ovat myös analyytikoita, luovaa johtajaa tai sisältöasiantuntijoita ja strategioita. Toisen alan työpaikat voivat liittyä markkinointiin, johtamiseen, media-älykkyyteen, liiketoiminnan kehittämiseen, strategian analyysiin tai sääntelyyn ja politiikkaan.

Media Management -ohjelmien päälliköt löytyvät maailmanlaajuisesti. Vaikka useimmatkin voivat olla kampus-pohjaisia ​​tutkintoja, verkko-opetusmahdollisuuksia on olemassa, joiden avulla voit osallistua ja täydentää kursseja, joissa asut sopivasti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.