Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 25 Maisterintutkinnot sisään Merenkulkutekniikka 2023

25 Maisteri Ohjelmat sisään Merenkulkutekniikka 2023

Yleiskatsaus

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita veneitä ja aluksia. Jotkut ihailla valtaa mahtava öljytankkeri. Toiset tulevat pyynnin ja kuljetuksen alalla. Toiset ovat kiinnostuneita muun tyyppisistä meren rakenteita, kuten öljynporauslauttojen. Monet jatkavat tällä kiinnostus ansaitsemalla maisterin tutkinto merenkulun tekniikan ja näin saadaan valtakirjojen uran meriteollisuudessa.

Mikä on Master Maritime Engineering? Usein tämä kehittynyt aste on jatke kandidaatin ohjelma merenkulun insinöörin tai liittyvä tutkinto. Siihen kuuluu monipuolinen tutkimus kaikessa valtameren liittyviä suunnitteluohjeita, kuten suunnittelemalla veneet tuuli- ja aalto stressi, materiaalivalinnoissa kestämään syövyttäviä luonne meriveden, ja kokous kansalaisjärjestöjen vaatimukset ja määräykset telakointi ja meren matkustaa.

Maritime tekniikan ammattilaiset ovat avainhenkilöille suunnittelu ja ylläpito suurten avomerialuksella ja muiden meren rakenteita.Valmistuneet ovat tärkeä osa meriteollisuuden, ja maisterin tutkinto merenkulun insinöörin antaa yksilöille mahdollisuus osallistua tämän avaimen kenttään.

Kustannukset merenkulun insinöörin ohjelma vaihdella paljonkin eri oppilaitoksessa. Kustannukset valehdella lähinnä opetusta, vaikka jotkut ohjelmat osallistuu opiskelijoita todellisissa telakalla toimintaa. Ehdokkaat voivat odottaa maisteriohjelman kestää useita vuosia.

Monet valmistuneet työskentelevät laivanrakennusteollisuuden. Maritime Engineering on yhdistelmä sähkö- ja konetekniikan. Jotkut valmistuneet työskentelevät suunnitteluun, kehittämiseen ja huoltoon vesijetti käyttövoima ja liittyvät toimivia järjestelmiä. Toiset tulevat laivanrakennusinsinöörejä, huolissaan todellinen suunnittelu aluksen, jossa keskitytään erityisesti käyttövoiman kasvi, ohjaus, ja sähköenergian jakeluun. Tämä ohjelma täyttää tutkinnon osallistua monia tärkeitä teollisuuden tehtäviä.

Ohjelmat Master Maritime Engineering ovat saatavilla eri instituutioiden maailmassa. Jotkut ohjelmat jotta opiskelijat voivat suorittaa kaikki tai useimmat kursseista verkossa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Merenkulkutekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (25)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto