Keystone logo

22 Maisteri Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Merikapteenin tutkinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Johtamisopinnot
 • Merikapteenin tutkinto
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (22)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Merikapteenin tutkinto

  Master tutkinto on merkki siitä, että opiskelija on saanut syvä tuntemus hänen valittu koulutusaloittain. Tämä tutkinto on tarkoitettu ansaittu jälkeen kandidaatin tutkinto, ja vaatii yleensä noin kaksi vuotta.

  Joten mikä on Master merenkulku? Tämä opintolinjan liittyy johtajuutta, ohjausta ja hallinnon sisällä meriyhteydessä. Opiskelija voi oppia kaikkea merenkulun, luonnonvarojen hyödyntämisen, kalastus, ja muilla teollisuudenaloilla. Ne voivat koskea kaupallisia, oikeudellisia, käytännöllisiä ja taloudellisia näkökohtia merenkulkualan sekä onnettomuuksien ehkäisyä ja riskien hallinnan. Lisäksi eräät ohjelmat käsittelevät perusteet liikkeenjohdon, auttaa opiskelijoita tulevat voimaan johtajia valitsemaansa teollisuudessa.

  Jotka harjoittavat merenkulun hallinnan ohjelmia usein johtaa useita etuja tekemästä niin.Yhden, harjoittamisesta maisteriksi voi auttaa oppilaita oppimaan ratkaiseva taitoja, kuten kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisu ja viestintä. Toiselle, nämä ohjelmat voivat tarjota syvällistä tietopohjaa, jotka voivat tulla kätevä koko merenkulkualan ammateista.

  Kustannukset tutkinto tällä alalla voi riippua useista eri tekijöistä. Huolellinen taloudellinen tutkimus tulisi tehdä ennen tutkimukseen missä tahansa laitoksessa. Joitakin tekijöitä, jotka on otettava huomioon, ovat ainehinnat, palkkiot, yleistä opetusta ja matka- tai elinkustannukset.

  Opiskelijat, jotka suorittavat merenkulku määrin ehkä työskennellä monenlaisia ​​mahdollisia rooleja. Ne voisivat olla ylläpitäjät, suunnittelijat, johtajat, konsultit tai analyytikoiden merenkulun yritysten ja muiden organisaatioiden sisällä merenkulkualan. Ne voivat myös olla merenkulun asiantuntijoille suuremmille yrityksille. Jotkut valmistuneet jopa päättää aloittaa oman yrityksen.

  Oletko kiinnostunut jatkamaan Master in merenkulku? Meidän tietokanta voi auttaa sinua pääsemään alkuun. Vain etsiä oman ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.