Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 18 Maisterintutkinnot sisään Meritekniikka 2024

18 Maisteri Ohjelmat sisään Meritekniikka 2024

Yleiskatsaus

Usein jatko-opintojen jälkeen monet maisteriohjelmat tarjoavat joustavan aikataulun, jotta opiskelijat voivat tasapainottaa elämää ja uran opinnoillaan. Opiskelijat yleensä saavat tutkintonsa yhden tai neljän vuoden opinnot, vaikka jotkin ohjelmat saattavat olla korkeakoulujen asettamat aikarajoitukset kestoon.

Mikä on merenkulun tekniikan maisteri? Merenkulkualan päällikkö on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat jatkaa insinöörityöhankkeitaan omistautuneilla ja keskitetyillä tutkimuksilla alan tärkeimmistä tekniikoista ja aiheista. Opiskelijat kartoittavat yleisesti nykyaikaisen meriteknologian kannalta olennaisia ​​periaatekonsepteja, kun he oppivat myös politiikan, historian, laillisuuden ja sosiaalisten yleissopimusten, jotka edelleen muokkaavat alan nykyään. Vahvan teoreettisen taustan lisäksi opiskelijat voivat saada käytännön kokemusta harjoittelun ja projektipohjaisten opetussuunnitelmien avulla, jotka edistävät innovaatiota samalla kun parannetaan tutkimusta ja laskennallisia taitoja.

Opiskelijat, jotka suorittavat opintojaan tällä tekniikan erikoisalalla, saavat vankan tieteellisen taustan, oppivat työskentelemään alan kannalta relevanttien ohjelmistojen ja laitteistojen kanssa sekä kehittävät hyvin monipuolisen käsityksen meritekniikan ekologisista huolenaiheista. Nämä taidot voivat johtaa opiskelijoita uran etenemiseen ja täyttää asemansa ympäri maailmaa.

Suunnitelman laatiminen korkeakouluille voi olla pelottavaa ilman oikeita tietoja. Opiskelijoiden on otettava yhteyttä kiinnostuksen kohteisiinsa saadakseen yksityiskohtaisia ​​tietoja maksuista, ennakoiduista elinkustannuksista ja muista taloudellisista tiedoista.

Suorituskyvyn omaavilla yksilöillä on yleensä suuri kysyntä, ja se on kaksinker- taisesti totta niille, joilla on erikoistutkinto, kuten merenkulku. Opiskelijat voivat harjoittaa uraa kaikkialla maailmassa ja löytää työtä valtion virastojen, suuryritysten ja tutkimusyritysten kanssa - vain mainitsemaan muutamia. Ulkopuolelta tultaessa merenkulun insinööriin opiskelijat voivat myös pitää nimikkeitä, kuten porttiinsinööri, vesimestariinsinööri, meritieteiden tutkija, merenkulun arkkitehti, insinööritutkimus ja merenkulun rakennushankkeen insinööri.

Mestari merenkulku tekniikka voi tarjota veneen paljon mahdollisuuksia, oletteko osallistua kotisi mukavuuteen tai etsimään kampuskursseja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Konetekniikka
  • Meritekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (18)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto