Keystone logo

14 Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Materiaalitekniikka Metallurgia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Materiaalitekniikka
  • Metallurgia
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (14)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Materiaalitekniikka Metallurgia

Kun opiskelijat valmistuu perustutkintoa astetta, heillä on mahdollisuus hakea maisteriohjelman opintoalalla. Maisteriohjelmaa usein jotta opiskelijat voivat keskittyä tiettyyn osa-alueeseen teollisuuden tai kentän ja edelleen heidän koulutustaan. Ne auttavat myös opiskelijoiden menestyksekkäästi hallitsemaan niiden aihealueeseen.

Mikä on Master Metallurgia? Tämä ohjelma keskittyy mineraalien käsittely ja kemian takana talteen epäpuhtauksia metallien, lasien ja kiteitä. Opiskelija osaa käyttää näitä puhdistettu tuote muotoja, muuttaa niiden lujuus ja ne kestävät korroosiota. Nämä ajatukset voidaan toteuttaa useilla toimialoilla, kuten kierrätys, tuotekehitys ja jätehuolto. Opiskelija voi muotoilla ja ratkaista ongelmia, muokata olemassa olevia menetelmiä ja arvioida nykyisen prosessin. Viime kädessä nämä prosessit auttavat parantamaan tuotteiden ja yksinkertaistaa ihmisten 's elämään.

Lisäksi oppimisen kuinka parantaa luonnollisia aineita sekä ihmisen materiaaleja, tutkijat oppivat tärkeitä taitoja, jotka auttavat heitä toiminto työpaikalla. Työskentely tiimin, määräaikojen ja tilivelvollisuutta auttaa opiskelijoita ansaita suurempia palkkoja ja saada enemmän arvostettuja kantoja Valmistuttuaan.

Kustannukset opetusta voi vaihdella yliopistosta toiseen, riippuen yksityiskohtien ohjelma sekä jossa koulu sijaitsee. Opiskelijat olisi tehtävä tutkimus ennen kuin yliopistoon, jotta ne valita yksi, joka sopii heille.

Alalla metallurgian tarjoaa monenlaisia ​​mahdollisuuksia ylemmän korkeakoulututkinnon. Ammatillinen voi työllistyä pienten ja suurten yritysten työskentelee teräksenvalmistus prosessi-insinööri, materiaalien tutkija, vika analyytikko tai muotoilu ja laatu analyytikko. Tutkinnon voi myös löytää työtä opetuksessa, hallintaan ja projektipalvelut.Kanssa kilpailukykyisen palkan ja monia lisäetuja, tätä usein tarjoaa menestyksen opiskelijat, jotka ovat Master Metallurgy.

Opiskelijat, jotka asuvat kaukaisissa paikoissa, toimi tai eivät perheet saattavat haluta tehdä ohjelmaan kursseja verkossa. Monet laitokset tarjoavat näistä vaihtoehdoista. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.