Keystone logo

26 Maisteri Ohjelmat sisään Mikrobiologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Luonnontieteet
 • Biologia
 • Mikrobiologia
Opintoalat
 • Luonnontieteet (26)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Mikrobiologia

  Maisterintutkinto on eräänlainen jatko sertifioinnin joka on ansaittu, kun opiskelijat ovat suorittaneet tutkimuksen, joka kestää noin kaksi vuotta. Yleensä tämä aste osoittaa, että opiskelija on saanut korkean tason taitoa hänen valitsemaansa alaa.

  Mitä on Master Microbiology? Tämäntyyppinen tutkinto on tarkoitus auttaa oppilaita oppimaan kaikki biologiasta hyvin pienessä mittakaavassa. Mikrobiologian sisältää tutkimuksen bakteerit, virukset, amoebas, sienet, levät, ja jopa jotkut kasvit ja eläimet; se voi keskittyä yksisoluiset eliöt tai määrätyistä osista monisoluisten eliöiden. Opiskelija voi opiskella ympäristöt mikrobit elävät sekä orgaanisen kemian, evoluutio, tai solurakenne. Jotkin ohjelmat voivat tarjota erityistä huomiota, kuten biologian koulutukseen tai biologisen tekniikan.

  Useita etuja ovat saatavilla niille, jotka tutkinnonsuoritusoikeus mikrobiologian.Esimerkiksi opiskelija voi pystyä antamaan kriittisen ajattelun ja ongelmanratkaisun taitoja vauhtia. Lisäksi opiskelijat voisivat parantaa ammatillista tietopohjaa, jotta he voivat jatkaa uraa todellisempi mikrobiologian.

  Kustannukset mikrobiologian maisteriksi riippuu kaikkea saatavilla olevaa taloudellista tukea kustannuksiin materiaaleista. Opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä laitoksen suoraan tarkat ja ajankohtaista tietoa.

  Ne, jotka ansaitsevat tutkinnon mikrobiologian voisi jatkaa useita eri uraa. Esimerkiksi ne saattavat päätyä työskentelee sairaalassa tai tutkimuslaboratorio; jotkut opiskelijat jatkaa tullakseen tutkijat erikoistunut mikrobiologian. Opiskelija voi myös tulla patologia, laadunvalvonta asiantuntijoita, puhtaanapito konsultteja, ekologinen analyytikoita eivätkä opettajat. Työpaikat voivat olla käytettävissä monenlaisia ​​yrityksiä, valtion virastot, ja yhdistyksille.

  On olemassa useita saatavilla vaihtoehtoja kiinnostuneille opiskelijoille mikrobiologian maisteria. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.