Keystone logo

7 Maisteri Ohjelmat sisään Mikrotaloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Taloustieteen opinnot
 • Taloustiede
 • Mikrotaloustiede
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (7)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Mikrotaloustiede

  Mestari on usein erinomainen tapa edetä itse valitsemallasi alalla. Yleensä kestää noin kaksi vuotta, mutta se osoittaa maailmalle, että sinulla on syvä ymmärrys aiheesta.

  Mikä on mikrotaloustieteen maisteri? Tämä talouden haara käsittelee tutkimusta siitä, miten yksittäiset päätökset ja yksittäiset politiikat vaikuttavat talouteen. Kurssit kattavat usein markkinoiden muutosten vaikutukset kuluttajien ja yritysten hinnoitteluun sekä näiden markkinoihin vaikuttavien tekijöiden, kuten verojen ja resurssien niukkuuden muutoksiin. Tämä tutkimus voi tuottaa tietoja, jotka vaikuttavat sekä toimittajien että kuluttajien politiikkaan pitämällä ne ajan tasalla.

  Mikrotaloustieteen maisteriohjelman edut voivat työskennellä sinulle henkilökohtaisessa elämässäsi sekä ammatillisenne. Voit oppia arvokkaita taitoja, kuten kustannus-hyötyanalyysi, strateginen päätöksenteko ja rahanhallinta.

  Master-tutkintojen kustannukset riippuvat sijainnistasi ja valitsemastasi koulusta. Saat yksityiskohtaisen arvioinnin koulusta, johon aiot osallistua.

  Ura mikrotaloustieteissä voi usein näyttää millä tavalla haluat. Voit päättää mennä yritykseen, rahoitusjohtajana, jolla on erityinen vaikutus yrityksen rahoituspolitiikkaan. Tai kenties pidä asemaa hallituksen analyyttisena tutkijana, jossa voit ilmoittaa johtajille verotuksen vaikutuksista eri markkinoilla. Voit myös päästä tulla konsultiksi tai tutkijaksi, joka auttaa muita yrityksiä parantamaan itseään politiikan muutoksen kautta. Vaihtoehtoisesti uran kirjoittajana voisi olla sitä, mitä etsit, mikä auttaa maallikkoja ymmärtämään monimutkaisia ​​teorioita, jotka ohjaavat hinnoittelua ja tarjontaa ja kysyntää.

  Voit todennäköisesti saada Master Microeconomics missä tahansa maailmassa. Se on saatavilla monissa yliopistoissa ja korkeakouluissa ja verkossa missä haluat. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.