Keystone logo

18 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Historia Moderni historia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Historia
  • Moderni historia
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (18)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Historia Moderni historia

Maisteriohjelmat ovat saatavilla opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon liittyvältä alalta. Osanottajia tutkimaan yksityiskohtaisia ​​teoreettisia aiheita ja haastetaan osoittaa pätevyyden kanssa kursseista. Nämä ohjelmat vaativat yleensä kaksi vuotta täysipäiväistä opiskelua loppuun.

Sinulla voi olla miettimättä, mikä on Master nykyhistorian? Se on hyvin samankaltainen kuin yleinen historia ohjelmaa, mutta se useimmiten puolestaan ​​keskitytään viimeisimpien kahden vuosisadan. Opiskelijat viettävät aikaa tutkien tärkeitä tapahtumia, jotka ovat muokanneet nykymaailmassa. Aiheita usein poliittisia suuntauksia, konfliktit ja taloudellisia järjestelmiä. Jotkut ohjelmat on kokonaisvaltainen lähestymistapa ja tutkia erilaisia ​​kulttuureja ja tapahtumia. Toiset kaventaa sisään länsivallat, kuten Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Riippumatta, nopea teknologinen kehitys ja kulttuurin laajeneminen hallitsevat paljon keskustelua.

Tutkimus on tärkeä osa näistä ohjelmista, ja opiskelijat kehittävät analyyttisiä taitoja tutkimus- harjoituksia. He oppivat arvioimaan kriittisesti tiedonlähteitä ja luokitellaan ne perustuvat aitouden. Lisäksi tutustutaan miten pitää tarkkaa kirjaa ja parantaa heidän kirjallisesti ja viestintä kykyjä.

Opetusta ja maksu kustannukset asettavat yliopistot. Kiinnostuneet otettava yhteyttä tunnustukset osastojen instituutioiden harkitaan.

Valmistuttuaan yksi näistä asteen, valmistuneet ovat valmiita erilaisia ​​uran. Jotkut tulevat opettajat ja opettaa luokkia eri tasoilla julkisen ja yksityisen koulutusjärjestelmissä. Tutkinnon voi myös pyrkii kehittämään uusia koulutustarjontaa. Heidän analyyttisiä valmiuksia, jotta ne kritiikkiä, muokata ja kirjoittaa oppikirjoja ja oppimateriaalia. Töitä toimittajina liittyvillä aloilla ajankohtaisista tapahtumista.Toiset työskentelee museoiden kuraattorit tai puhujien erityiskysymyksiä historiallista merkitystä.

On tärkeää ottaa huomioon niin monta vaihtoehtoa kuin mahdollista, ennen kuin päätetään erityinen ohjelma. Jos et voi jäädä pois työstä tai matkustaa perinteisten luokkiin, saatat hyötyä online yliopistossa. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.